Gruppe
ture

Foto: Kontraframe

Kontakt os

Mandag til fredag kl. 10-14
+45 2096 9342
booking@dac.dk

Spørgsmål?

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål i vores FAQ.

At gå en tur i byen er den perfekte ramme for en familiesammenkomst, et pusterum i en konference eller som god underholdning for en vennegruppe.

DACs guider tager jer med til steder i byen, hvor der findes en helt særlig historie eller tematik, hvor nyt møder gammelt eller hvor infrastrukturen måske har været det afgørende greb i udviklingen af byen.

For DAC er oplevelse og viden to sider af samme sag. Vores dygtige guider har en baggrund indenfor arkitektur, design, byplanlægning eller anden relevant uddannelse, hvor de studerer parallelt med jobbet som guide. Derfor kan vi love en oplevelse i øjenhøjde, der vil berige, oplyse og inspirere.

Booker man en gruppetur, sikrer man samtidig gratis entré til DAC på dagen for turen. Derfor anbefaler vi, at I også giver jer tid til at besøge vores aktuelle udstillinger og tager et kig fra Caféens tagterrasse med byens smukkeste udsigt ud over havnen.

Fordelene ved at tage en gruppetur

  • Du har mulighed for at samle venner og familie, og vælge lige præcis den tur du gerne vil på.
  • Du kan afvikle turen lige når det passer dig og din gruppe.
  • Turene kan afvikles på enten dansk eller engelsk.

Hvordan booker jeg min egen guidede gruppetur?

  1. Du udfylder bookingformularen med flest mulige informationer og ønsker for din tur.
  2. Hvis ikke du kan finde din ønskede tur på listen, så skræddersyr vi turen til dig. Skriv i formularen under andet byområde, hvor du gerne vil hen, og vi vender tilbage til dig med mulighederne.
  3. Vores bookingmedarbejder vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Pris

  • 2.200,- kr. for op til 10 personer*
  • 4.400,- kr. for op til 20 personer*
  • Priserne er inkl. moms
  • Gruppeturen giver fri adgang til Dansk Arkitektur Center på dagen for turen for den samlede gruppe

*Havneturen er undtaget

Kommer du alene?

Er du alene eller er I et par venner, der gerne vil med på en af vores faste ture? Se vores faste ugentlige udbud af ture her.

Ofte stillede spørgsmål – FAQ

Hvem er guide på DACs ture?

Som guide i DAC gennemgår man et oplæringsforløb, hvor man bliver klædt godt på til at varetage opgaven som guide. Alle DACs guider er fagligt funderede, kompetente og engagerede professionelle – typisk studerende inden for arkitektur, design og byudvikling, og som selv er en del af byens liv. DACs guider er studerende på minimum bachelorniveau og er flersprogede.

Alle DACs guider håndplukkes, og rummer hver især en særlig viden, en baggrund, en interesse eller andet som netop gør dem til kompetente ambassadører af fortællingen om byen for både det danske og det internationale publikum.

Hvordan reserverer jeg gruppetur?

Begynd med at udfylde reservationsformularen. Her bliver du bedt om at oplyse kontaktinformationer, hvilken tur du er interesseret i, antal deltagere, foretrukne datoer og tider. Vi følger herefter op på din forespørgsel på e-mail så hurtigt som muligt.

Er adgang til DAC inkluderet i prisen for gruppeturen?

Ja. Alle private gruppeture inkluderer adgang til DAC på dagen for din tur. Uanset hvor i byen turen har fundet sted. Det kræver blot at gruppen kommer samlet til DAC, og medbringer ordrebekræftelsen for turen.

Hvornår kan man arrangere en guidet tur?

Lige når det passer Jer. Under forudsætning af, at det er muligt for DACs Tourbooking at finde en guide til det ønskede tidspunkt, tilbyder vi private gruppeture hele året. Både i dag- og aftentimerne, og i hverdage, weekend- og på helligdage.

Er der et maksimum eller et minimum for gruppen størrelse?

Kontakt Booking booking@dac.dk

På hvilke sprog er private gruppeture tilgængelige?

Alle DACs ture tilbydes på både engelsk og dansk. Send os en mail og hør om de aktuelle muligheder. Hvis gruppen medbringer egen tolk, kan vores guide samarbejde med dem for simultanoversættelse på turen.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg anmode om en booking?

For at sikre en samlet god oplevelse for Jeres reservation, anbefaler vi, at I booker tidligst muligt, og helst senest tre uger inden turen skal afvikles.

Hvad er afbestillingspolitikken?

Gåture: 7 dage før turens afholdelse giver vi fuld refusion. Hvis turen bliver afbestilt mindre end 7 dage før turens afholdelse, bliver turen faktureret med 50% af den aftalte pris.

Cykelture: 14 dage før turens afholdelse giver vi fuld refusion. Hvis turen bliver afbestilt mindre end 14 dage før turens afholdelse, bliver turen faktureret med 50% af den aftalte pris.

Bådture: Afbestilling af bådture skal fortages senest 30 dage før turens start. Afbestiller du bådturen mellem 30 og 14 dage før turens start, bliver du faktureret for 50% af turens pris. Afbestillinger af bådture foretaget mindre end 14 dage før turens start, vil blive faktureret det fulde beløb.

Kan jeg bruge mit DAC klubmedlemsskab og opnå prisreduktion på gruppeturen?

Dit medlemskab af DAC Klub er personligt. Derfor kan dit klubmedlemsskab ikke bruges til opnåelse af reduktion ifm. booking af en gruppetur. Du er dog, som altid, velkommen til at bruge dine særlige klubfordele på alle DACs offentlige ture, og kan her købe billetter med reduktion svarende til kortets værdi (+1, +4 osv.)

Er det muligt at få en særlig tilrettelagt guidet gruppetur?

Fandt du ikke den gruppetur du søgte her på siden, så kontakt:

T: +45 2096 9342 (man – fre kl. 10.00-14.00)
E: booking@dac.dk

Hvordan får jeg vores billetter?

Ved gruppeture kræves ingen billetter, men medbring ordrebekræftelsen, og fremvis den til DACs personale.

Gruppeturen er først endeligt bekræftet, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra DACs Tourbooking. Ordrebekræftelsen giver desuden adgang til DAC for hele gruppen på dagen for den bestilte tur.

Hvor møder vi vores guide?

Mødested vil tydeligt fremgå af ordrebekræftelsen.

Hvornår skal vores gruppe ankomme?

Vi anbefaler, at gruppen kommer til det aftalte mødested senest 10 minutter før afgang.

Hvor lægger båden til, hvis jeg har booket en havnetur som gruppe?

Mødestedet vil tydeligt fremgå af ordrebekræftelsen.

Hvis gruppen har ønsker om andet start- eller slutsted, er det også muligt.

Kontakt DACs Tourbooking og hør om mulighederne.

Hvor lang tid varer turen?

Turens varighed fremgår af ordrebekræftelsen.

Er det muligt at tilkøbe forplejning i DAC?

DACs Café følger DACs åbningstider og kan byde på klassiske caféserveringer som lette frokostretter, kaffe, kager, salte snacks med meget mere. Maden kan indtages fra en af DACs smukke terrasser, der ligger i tilknytning til DACs Café. Der er gratis adgang til DACs Café ved køb af gruppetur.

For yderligere information og reservation af bord, læs mere om DACs Café eller skriv til cafe@dac.dk

Er det muligt at reservere mødelokale i tilknytning til gruppeturen?

Udover DACs store Sal, råder DAC over fem mødelokaler (op til 40 personer) med al moderne teknologi, og en fantastisk udsigt til enten resten af byen, eller ind i BLOX’ helt særlige arkitektur. For yderligere information og booking af lokale, kontakt DAC konference.

Er transport inkluderet i gruppeturene?

I udgangspunktet nej. Det er op til gruppen selv at sørge for transporten til mødestedet for turen eller den videre transport, når turen ender.

Hvis gruppen ønsker det, er det muligt at lade DAC booke cykler til afvikling af fx en cykeltur.

For gruppeture i båd, er båden inkluderet i prisen.

For yderligere information, kontakt: Booking

Hvordan finder jeg DAC?

Find vores adresse, transport, åbningstider med meget mere her

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har yderligere spørgsmål?

Du kan altid kontakte DACs Booking på email eller på telefon mandag – fredag kl. 10.00-14.00.
+45 2096 9342
booking@dac.dk