Let’s talk
architecture

Lyt med på Dansk Arkitektur Centers engelsksprogede podcastserie, Let’s Talk Architecture, hvor vi taler med nogle af tidens dygtigste arkitekter, designere, byplanlæggere og ingeniører om deres arbejde og idéer.

Med Let’s Talk Architecture introducerer vi dig for de kreative og nytænkende hjerner, der er med til at gøre dansk arkitektur til noget helt særligt, når vi dykker ned i de dagsordener, der fylder allermest lige nu.

Bag mikrofonen er journalist og forfatter, Michael Booth. Michael er korrespondent i Danmark for det internationale magasin Monocle. I sit arbejde som journalist, oplægsholder og forfatter dækker han ofte arkitektur og bydesign. I denne podcast udforsker han nogle af de mest definerende temaer inden for byggeri og byudvikling lige nu. Lyt med, når han blandt andet undersøger, hvordan vi kan gentænke byggeriets materialebrug, hvad nye klimakrav betyder for æstetikken, og hvilken betydning AI får for arkitekturen.

Find Let’s Talk Architecture der, hvor du plejer at lytte til podcasts – der ligger allerede masser af afsnit og venter!

Denne podcast er på engelsk.

Seneste episode af Let’s talk architecture

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.