Podcasts

Med DACs podcasts sætter vi lyd på arkitektur og byudvikling. Du får det bedste fra vores talks, debatter og studiepodcasts, når det passer dig allerbedst.

Hvorfor ser byen ud, som den gør, og hvem bestemmer det egentlig? Skal der være plads til spontane fester på din gade, og kan man skabe ånd i nye bydele? Vi prikker hul på debatterne og rusker i de emner, der fylder på dagsordenen. DAC udgiver fem forskellige podcast-formater: Byens ånd, MorgenDAC LIVE, Strategisk Byledelse, Let’s Talk Architecture og Building the future, . I vores podcasts giver vi plads til refleksion, ny viden og spændende gæster med noget på hjertet.

Sådan lytter du til podcast – en guide

Let’s talk architecture

Lyt til vores engelsksprogede podcast-serie, hvor vi taler med nogle af tidens dygtigste arkitekter, designere, byplanlæggere og ingeniører. Let’s talk architecture præsenterer dig for de kreative og innovative hjerner, der er med til at gøre den danske arkitektur helt særlig.

Lyt til Let’s talk architecture på

Byen forfra

Lyt med, når Dansk Arkitektur Center i podcastserien ’Byen forfra’ diskuterer, hvordan vi bygger, bor og lever. Vi inviterer vidende og veltalende gæster, og stiller nogle af de spørgsmål, der ikke altid er klare svar til, men som har betydning for os alle.

Lyt til Byen forfra på

Strategisk Byledelse

Strategisk Byledelse er for dig, der arbejder professionelt med udvikling og ledelse af byer – og dig, der er nysgerrig på, hvordan der ser ud i byplanlæggernes maskinrum. Sammen med eksperter diskuterer vi byers udvikling. Hvad skaber reelle resultater, og hvordan tackler byer aktuelle udfordringer som klimaforandringer, demografiske forandringer, samskabelse og arkitektonisk kvalitet? Ja, hvordan sikrer vi i det hele taget rammen for det gode liv?

Lyt til Strategisk Byledelse på

Byens ånd

Byens ånd er for dig, der er interesseret i dine omgivelser. Sammen med vidende og veltalende gæster indfanger vi byens ånd og reflekterer over alt det, du møder på din vej gennem byen – fra grim arkitektur og mangfoldige byrum til løbehjul og legepladser. Byens ånd skabes i samarbejde med Byrummonitor​.

Lyt til Byens ånd på

Sådan lytter du til podcasts

Hvad er en podcast?

En podcast kan sammenlignes med en båndet radiooptagelse. Du kan afspille den, lige når det passer dig og du kan både pause og spole i den.

Mange podcasts udkommer som en del af en længere programrække med et overordnet tema – som fx Byens ånd fra DAC.

Hvad koster det?

De fleste podcasts koster ikke noget. Alle de podcasts DAC udgiver, kan du downloade og lytte til kvit og frit.

Hvordan fungerer det?

Du kan lytte til podcasts på din computer via en hjemmeside eller gennem en app på din telefon eller tablet. Der findes mange forskellige podcast-apps.

Hvis du er Apple-bruger, så kan bruge Apples egen podcast app “Apple Podcasts”. Er du Android-bruger kan du fx bruge Spotify eller Libsyn.

Du kan både streame og downloade podcasts. Hvis du downloader en podcast, kan du høre den uden at have adgang til internettet.

Abonnér på podcast

Du kan abonnere på en af DACs podcasts fx ‘Byens ånd’ i din podcast app, så får du automatisk overført nye episoder, så snart de udkommer.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

×