DAC Café

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Vi bygger om

I denne uge bygger vi vores køkken om. Det betyder, at vi ikke kan lave varme retter fra 19.–21. juni. Indtil arbejdet er færdiggjort tilbyder vi kaffe og kage, samt snacks og sommerdrikke.

Velkommen til DAC Café. Vi byder på kaffe, mad og rooftops med spektakulær udsigt over København. Kig forbi til en hyggelig stund, og lad os være det perfekte intermezzo under dit besøg i Dansk Arkitektur Center.

Forkæl dig selv, din familie eller dine venner med et besøg i DAC Café. Her kan I nyde en lækker frokost, en kop økologisk kaffe og hjemmebagte kager – eller blot det gode selskab og et glas vin eller specialøl i caféens hyggelige atmosfære.

DAC Café ligger på toppen af BLOX, hvor panoramavinduer og hele tre tagterrasser byder på en betagende udsigt over havnen og middelalderbyen. Vores store rooftops har parasoller og drivhuse, så I kan nyde den skønne udsigt i al slags vejr.

Mad og drikke i DAC Café

Vores køkkenchef Laura og hendes dygtige kollegaer fremtryller kager, snacks, lune retter og et skiftende udvalgt af delikat smørrebrød. Derfor kan vi altid tilbyde mad til både børn og voksne – uanset om sulten er stor eller lille.

Menuen afspejler et grønt, nordisk køkken med råvarer i sæson. Vi har fokus på dyrevelfærd og økologi, og vi bruger de bedste råvarer fra anerkendte producenter som Grambogaard og Hopballe Mølle.

Om torsdagen udvider vi både vores menukort og åbningstiderne, så du også har mulighed for at spise middag i DACs smukke omgivelser med udsigt til byen.

Fordele for medlemmer af DAC Klub

Som medlem af DAC Klub kan du altid komme forbi til en gratis kop filterkaffe eller te. Du kan spise frokost til en fordelagtig klubpris, og derudover er der 10% rabat på resten af din regning for lige så mange gæster som dit klubkort gælder.

Adgang

Der er adgang til caféen med en entrébillet til DAC.

Kontakt os

Caféens telefon er åben alle dage kl. 11-17

+45 32 64 54 66
cafe@dac.dk

Bæredygtighed

DAC Café prioriterer økologi, lokale råvarer og dyrevelfærd. Vi er certificeret Green Attraction og bestræber os dagligt på at minimere madaffald og spild i vores arbejde på vej mod en bæredygtig fremtid.

Møder og selskaber

Hold dit næste møde i DAC. Vores café er det perfekte sted for både private og professionelle arrangementer – fra strategimøder til fødselsdage. Beliggende på toppen af BLOX tilbyder vi ideelle rammer for selskaber og møder på op til 90 personer.

Rabat på entré og frokost

Kombiner dit besøg i vores udstillinger med et lækkert måltid i caféen. Vores faste kombi-billet giver dig rabat på kombineret entré og frokost.

Entré + frokost: 225 DKK for voksne
man-fre, 11.00 – 15.00 (Gælder ikke i skoleferier)

Kombi-billetten kan udelukkende købes på dagen, når du besøger DAC.