Debatter
og talks

MorgenDAC

Byens vigtigste morgenkaffe!

MorgenDAC er et event for alle, der engagerer sig i byens udvikling – eller gerne vil det. Over en kop kaffe graver vi ned i et aktuelt emne i behagelige omgivelser. Vi har fokus på samtalen, hvor du får en nuanceret opdatering på de mest aktuelle spørgsmål indenfor arkitektur og byudvikling. I løbet af en lille time vil du få de vigtigste, sjoveste eller mest overraskende perspektiver – og blive klædt på til at snakke med andre om dem.

BLOXtalk

I selskab med verdensstjerner

BLOXtalk er to timer med nogle af verdens vigtigste eksperter, der lige nu tegner vores fremtid. Mød dem, stil spørgsmål og bliv inspireret af deres store visioner og idéer inden for arkitektur, byudvikling, design, teknologi – og få et nyt, anderledes og tankevækkende perspektiv på dit liv lige nu, og i fremtiden.

Lyt og bliv inspireret

Byens ånd

Byens ånd er for dig, der er interesseret i dine omgivelser. Sammen med vidende og veltalende gæster indfanger vi byens ånd og reflekterer over alt det, du møder på din vej gennem byen – fra grim arkitektur og løbehjul til uddøende butiksliv og onde kapitalfonde. Byens ånd skabes i samarbejde med Politiken Byrum.

Hent Byens ånd på

 

MorgenDAC LIVE

MorgenDAC LIVE er for dig, der vil have et nuanceret indblik i debatten om byens udvikling og arkitektur. Vores gæster ved, hvad de snakker om, og du bliver klædt på til at snakke med om alt fra stigende boligpriser til overturisme, og hvordan vi skal bo i fremtiden. MorgenDAC LIVE er optaget ved vores ugentlige event MorgenDAC, der foregår i BLOX i København.

Let’s talk architecture

Lyt til vores engelsksprogede podcast-serie, hvor vi taler med nogle af tidens største stjernearkitekter, designere, byplanlæggere og ingeniører som fortæller om deres arbejde og ideer. Let’s talk architecture præsenterer dig for de kreative og innovative hjerner bag fremtidens byer og bygninger.

Building the future

Dansk Arkitektur Centers masterclass-podcast udforsker aktuelle emner for professionelle inden for det byggede miljø. Hvordan vil vores arbejde forme sig i fremtiden? Hør indlæg fra førende branchefolk: Forskere i arkitektur, ingeniørkunst, konstruktion og byplanlægning fortæller om morgendagens trends, tekniske løsninger og samarbejder på tværs af brancher.

Udforsk byen på egen hånd

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.