Efterårsferie 
i DAC

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Efteråret er kommet til byen, og mørket falder på. Kom forbi Dansk Arkitektur Center i efterårsferien, hvor der er aktiviteter for hele familien.

Lav lystryk af københavnske kirkegårdsplanter, byg en lysere fremtid som LEGO® arkitekt, eller nyd det fantastiske efterårsvejr og tag på en guidet tur ud i byen!

Udstillinger

Vand

7. oktober 2024 – 23. marts 2025

Udstillingen Vand viser, hvad det er for en virkelighed vi kigger ind i, når vandet kommer. Skal vi trække os væk fra kysten? Skal vi forskanse os eller skal vi leve med vandet?

Læs mere om Vand

Flere oplevelser i DAC

Bykortet

Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Her kan du gå rundt på et gigantisk luftfoto af byen og få det totale overblik. Og samtidig giver det følelsen af at være en kæmpe, der tramper rundt – højt over byen

Udforsk Bykortet

Rutsj i DAC Slide

Prøv Københavns vildeste kunstinstallation DAC Slide. Tag en 40 meter lang rutsjetur igennem bygningen og mærk suset i maven, mens arkitekturen passerer i høj fart.

Prøv DAC Slide

Design Shop og Café

Et univers af design og arkitektur

Kom i efterårsferiestemning i DAC Design Shop med luksuriøst og lækkert design. Her finder du alt lige fra farverigt udklædningstøj, LEGO® og tegnegrej til keramik, plakater og smykker i nyt dansk design. Vi har også et væld at spændende bøger om design og arkitektur.

Besøg DAC Design Shop

Tre fastelavnsboller med hvid skum

Nyd efteråret på vores tagterrasser

I caféen findes der børnevenlige retter, puslefaciliteter på toilettet og drivhuse på tagterrassen, hvor man kan lune sig med en varm drik, græskarsuppe, tæpper og den smukkeste udsigt over byens tage.

DIY til børn

Leg med arkitektur derhjemme

Her på siden kan I finde guides til nogle af vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som man kan lave derhjemme. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Se alle vores DIY-guides til børn

Oplev byen

Guidede ture hver søndag kl. 11

Prøv legepladsen foran BLOX, eller begiv dig ud på en af DAC’s guidede ture ude i byen. Prøv for eksempel Nordvest: Urban mangfoldighed – og bliv klogere på en bydel i forandring, eller tag med på turen Kalvebod Brygge: Byens hemmelige highline. Du kan også glæde familie og venner med en privat gruppetur.

Læs mere om DACs guidede ture

DAC app: Copenhagen Architecture Guide

Du kan også gå på opdagelse på egen hånd i forårsbyen. Find inspiration i vores app og læs blandt andet om transformerede Åben Bryggeri, hvor du kan få en øl i solen, kompakte IKEA København, hvis grønne tag du kan besøge og luksuriøse Audo House, hvorfra du kan gå en tur i det hastigt voksende Nordhavn.

Download app’en Copenhagen Architecture Guide

Slå jer løs på rutsjebanerne udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.