Efterårsferie 
i DAC

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Efteråret er kommet til byen, og mørket falder på. Kom forbi Dansk Arkitektur Center i efterårsferien, hvor der er aktiviteter for hele familien.

Lav lystryk af københavnske kirkegårdsplanter, byg en lysere fremtid som LEGO® arkitekt, eller nyd det fantastiske efterårsvejr og tag på en guidet tur ud i byen!

Aktiviteter for hele familien

Leg LEGO® arkitekt

Alle dage kl. 10-17

Hvordan skal fremtidens København se ud? Kom og giv dit bud, når vi udforsker og bygger københavnsk arkitektur af LEGO® klodser sammen! En scenograf har omdannet DACs Sal til et LEGO-byggeland! Der er åbent drop in hver dag i efterårsferien, og værkstedet kræver ingen tilmelding.

Lav lystryk af kirkegårdsplanter og frøbomber til lysere tider

Alle dage kl. 11-17

Edderkopper har spundet DACs Educatorium ind i edderkoppespind fra fredag d. 13. oktober! Vi leger med lys og mørke og laver smukke tryk af planter fra københavnske kirkegårde og edderkoppespind. Tril også frøbomber og gem dem til foråret og spred grøn glæde i byens mørke asfaltjungle.

Tør du prøve DAC Slide?

DAC Slide er Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation! Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Guidede ture hver søndag

Nyd efterårsvejret på en af DAC’s guidede ture ude i byen! Prøv fx vores tur ‘Carlsberg Byen: Fra bryggeri til by’, og opdag nye smukke udsigtspunkter.

Aktiviteter på Bryghuspladsen

Fire dage i efterårsferien kan du besøge aktivitetsteltet på Bryghuspladsen foran BLOX, hvor du kan skære græskarlygter, lave kastanjedyr, få lavet ansigtsmaling med halloween-tema og andet kreativt.

Udstillinger

Udforsk vores udstillinger

Dyk ned i arkitekturen fra Vikingetiden til i dag i So Danish! og zoom ind på København i Copenhagen in Common. I efterårsferien er det også sidste chance for at opleve vores udstilling Byfortællinger. Udstillingen er et sammensurium af arkitekturmodeller, personlige livsberetninger og samfundskritik, som giver et indblik i, hvordan arkitekturen påvirker os.

Besøg DAC Café

Caféen i Dansk Arkitektur Center, som ligger i BLOX. Terrassen har udsigt over byen.

Nyd efteråret på vores tagterrasser

I caféen findes der børnevenlige retter, puslefaciliteter på toilettet og drivhuse på tagterrassen, hvor man kan lune sig med en varm drik, græskarsuppe, tæpper og den smukkeste udsigt over byens tage.

Slå jer løs på rutsjebanerne udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.