Efterårsferie
i DAC

Praktisk

Der er gratis adgang til DAC for alle under 26 år

Hold efterårsferie i DAC med hele familien. Her kan du opleve BIGs anmelderroste udstilling, bygge løs i en kæmpe LEGO-pool og tage børnene med til Minecraft-workshops. Og når du har brug for en pause, kan du slå dig ned i vores café med byens bedste udsigt.

Rejs med BIG til Mars

Åbent familieværksted

Hele efterårsferien
Kl. 11-16
Gratis med entré til DAC

Hvordan skal vi bo på Mars – hvis I selv kan få lov til at bestemme? Byg rumraketter i pap, lav modeller af huse til den røde planet og brug hele kroppen til at tegne et fælles Mars-landskab, som I kan gå rundt i med VR-briller på.

Mission DAC

Kan du finde den hemmelige kode? Tag på skattejagt rundt i hele DAC og find de skjulte ledetråde. Få din mission udleveret i billetsalget når du ankommer.

Byg stort i LEGO

LEGO er ikke bare legetøj. Det er værktøj, som gør os i stand til at skabe lige netop den verden, vi gerne vil leve i. I Guldgalleriet kan du og dine børn slå jer løs i et stort LEGO-bassin – og selv forme en bedre og sjovere fremtid.

DAC Café for børn

Sultne? Vores café på toppen af BLOX har børnevenlige retter til 40 kr. Her finder I også toilet med puslebord og den flotteste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

Slå jer løs på rutsjebaner og en indendørs fodboldbane

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel. Der er også et boldrum med en sej svævende fodboldbane.