Faglige
forløb
i DAC​

I DAC tilbyder vi faglige forløb til forskellige målgrupper – fra håndværkerlæringen og den unge studerende til den kommunale topleder.

DAC faciliterer og sammensætter faglige forløb, der giver både dyb forståelse og konkrete redskaber til handling. Her trækker vi på de dygtigste eksperter og sammensætter indhold, som kommer grundigt rundt om vigtigste dagsordener i planlægningen, byudviklingen og byggeriet.

Lige nu udbyder vi skræddersyede arrangementer til bred vifte af videregående både korte og lange uddannelser. Det kalder vi DAC Sprout. Vi har også netop gennemført det første DAC Akademi for unge talenter på tværs af værdikæden og i hele landet og er i fuld gang med at planlægge næste forløb.

Gennem mere end 10 år har vi også uddannet kommunale topledere og politikere gennem Strategisk Byledelse.

Strategisk Byledelse

Strategisk Byledelse er det førende efteruddannelsesforløb for kommunale topchefer. Her får du inspiration, netværk og værktøjer der skal til for at lykkes. Strategisk Byledelse er kompetenceudviklingsforløb for kommunale direktører, fagchefer og politikere. Vi dykker ned i danske og internationale cases, analyseredskaber og strategiske greb til løsning af de udfordringer og muligheder, som danske kommuner står over for.

Læs mere om Strategisk Byledelse

Foto: Mikkel Barker

DAC Sprout

Skiløbere på Amager Bakke

Med DAC Sprout forbinder vi studerende med branchen for at udfordre dét, der gør, at arkitekturen stadig er langt fra bæredygtig. Vi inviterer de virksomheder og organisationer, som tør at bryde med fasttømrede normer og strukturer for at finde nye veje og løsninger med absolut bæredygtighed som målet. Og vi inviterer jer som studerende til at blive en del af den forandring, diskutere nye løsninger og se mulighederne for jer selv i en branche i forandring.

Læs om DAC Sprout

DAC Akademi

For unge, der vil gøre op med business as usual i byggeri og byudvikling

Du er helt sikkert klar over, at de opgaver, vi står overfor i byggeri og byudvikling, er alvorlige og udfordrende. Men hvordan kan du som studerende eller nyuddannet være med til at forandre et helt felt, der stadig er alt for langt fra at kunne kalde sig bæredygtigt?

Læs mere om DAC Akademi

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.