Oplev byen
på egen hånd

Foto: Rasmus Hjortshøj

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores guidebog eller gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Med guidebog

Guide til ny arkitektur i København

Den 8. udgave af DAC’s guide til ny arkitektur i København – denne gang udelukkende på engelsk. Guiden viser, at arkitektur er meget mere end den enkelte bygning. Den introducerer læseren til 10 lokalområder i København – og indeholder interviews med fire kendte danskere, blandt andet Pilou Asbæk og Margrethe Vestager, om deres yndlingssteder i København. Guiden er printet i et let og læsevenligt format, lige til at tage med på tur ude i byen.

Du kan købe bogen i DAC Designshop og hos udvalgte boghandlere.

Med DAC app

Download vores gratis app

Med DACs app får du de bedste historier bag byens arkitektur – fra de små gadehjørner til de store byggerier. I appen kan du udforske 200 nedslag i Københavns arkitektur og finde tematiske gåture gennem byen skabt af DACs erfarne guider. Klik på kortet og se highlights i nærheden af dig, eller sæt appen til ”Explore” mode og få automatisk notifikationer, når du er tæt på en af de 200 steder i byen.