Oplev byen
på egen hånd

Foto: Rasmus Hjortshøj

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app eller guidebog kan du udforske byen på egen hånd – også når du er derhjemme.

Med DAC app

Download vores gratis app

Med DACs app får du de bedste historier bag byens arkitektur – fra de små gadehjørner til de store byggerier. I appen kan du udforske mere end 300 nedslag i Københavns arkitektur og finde tematiske gåture gennem byen skabt af DACs erfarne guider. Klik på kortet og se highlights i nærheden af dig, eller sæt appen til ”Explore”-mode og få automatisk notifikationer, når du er tæt på en af de 300 steder i byen.

Med guidebog

Guide til ny arkitektur i København

Den 8. udgave af DAC’s guide til ny arkitektur i København – denne gang udelukkende på engelsk. Guiden viser, at arkitektur er meget mere end den enkelte bygning. Den introducerer læseren til 10 lokalområder i København – og indeholder interviews med fire kendte danskere, blandt andet Pilou Asbæk og Margrethe Vestager, om deres yndlingssteder i København. Guiden er printet i et let og læsevenligt format, lige til at tage med på tur ude i byen.

Du kan købe bogen i DAC Designshop og hos udvalgte boghandlere.

×