DAC Klub

Som medlem af DAC Klub får du fordele til oplevelser i DAC – året rundt.

Kom tættere på de store arkitekter og gamle klassikere, de gemte perler og fremtidens bæredygtige byområder. I vores hjem i BLOX og ude i byen, hvor arkitekturen er allermest levende og spektakulær. For arkitekturen skal opleves tæt på – og vi glæder os til at tage dig med.

Vælg dit medlemskab

Klubkort
315 DKK

Klubkort +1
415 DKK

Klubkort +4
715 DKK

Klubkort studerende
150 DKK

Dine faste klubfordele

Fri adgang til alle udstillinger året rundt

Som medlem af DAC Klub vil dørene i DAC altid være åbne for dig. 360 dage om året kan du derfor besøge os i BLOX.

Invitation til åbninger og særarrangementer

Som medlem af DAC Klub bliver du inviteret til eksklusive åbninger på alle vores udstillinger. Du får også invitationer til særarrangementer kun for klubmedlemmer. Du får invitationer via vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Fordele på udvalgte ture og events

Som klubmedlem deltager du gratis til AfterDAC. Log ind med din e-mail og book din billet. Du går også med på vores guidede ture til klubpris.

10% rabat i design shop og 20% på parkering

10% rabat i DAC Design Shop

I vores design shop kan du købe alt fra bøger og magasiner til illustrationer og innovativt design. I shoppen får du 10% rabat, når du viser dit årskort.

20% rabat på parkering i BLOX

Du kan mod betaling parkere i BLOX’ fuldautomatiske parkeringsanlæg – og som medlem af DAC Klub får du 20% , når du besøger DAC. Få en rabatkode i Welcome i forbindelse med dit besøg i udstillingen.

Der er indkørsel fra Vester Voldgade. Læs mere om parkeringsanlægget her.

10% rabat i caféen og gratis kaffe

Som klubmedlem kan du nyde en kop gratis filterkaffe eller te, når du besøger os. Du får 10% rabat på din regning for lige så mange gæster som dit klubkort gælder. Og du kan spise frokost til en særlig fordelagtig klubpris.

Fordele hos andre kulturinstitutioner

Kunsten

14% på entré til Kunsten i Aalborg for dig og en gæst.

M/S Museet for Søfart

20% på entré til Museet for Søfart i Helsingør samt 10 % i deres butik.

Utzon Center

25% på entré til Utzon Center i Aalborg for dig og en gæst.

ARoS

20% på entré til ARoS for dig og en gæst i juli og august.

Få hjælp til aktivering af klubkort

Har du fået et klubkort til DAC i gave og driller det? Få hjælp her. 

FAQ

Aktuelle fordele og events

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at holde dig orienteret om aktuelle fordele og rabatter.

Digitalt klubkort

Når du bliver medlem af DAC Klub modtager du en email med et link til at gemme dit klubkort på mobilen. Mailen hedder Her er dit DAC Klubkort. I mailen kan du klikke på en sort knap, som tilføjer dit klubkort til din wallet på Iphone eller Gpay på Android telefoner.

Tidligere har man kunne gemme sit klubkort i DAC App. Det er ikke længere muligt.

Hvis du helst vil have et plastic medlemskort, kan vi printe det til dig, ved dit besøg i DAC. Men vi anbefaler det digitale kort, der er mindre belastende for miljøet.

Events og gratis events

Du kan købe billetter på to måder: Via vores hjemmeside og hos personalet i billetsalget. Bemærk, at der er begrænsede pladser til mange af vores events. Du sikrer dig derfor en plads ved at købe billetten online hjemmefra. Se alle begivenheder i DAC

Ved gratis events skal du også booke billet på forhånd. Dette gælder også særlige events for klubmedlemmer.

Fornyelse af medlemskab

Du fornyer dit medlemskab ved at købe et nyt klubkort. Når dit medlemskab er ved at udløbe, sender vi dig en email og husker dig på, at det er tid til at forny. Ellers er du altid velkommen til selv at holde øje med udløbsdatoen og købe et nyt online eller fysisk i billetsalget.

Gæster

Hvis du har et klubkort til én person, har du selv fri adgang til udstillingen. Dine venner eller gæster skal betale entré til udstillingen. Hvis du har et DAC Klubkort +1 eller +4, må du tage lige så mange gæster med ind i udstillingen, som dit kort angiver.

Giv klubkort i gave

Du kan købe et gavekort på klubkort i DAC Design Shop. Her sælger vi en gavekuvert som indeholder en gavekode, med hvilken din ven, selv kan oprette sit klubkort online.

Du kan også købe et klubkort som gave online. Her kan du skrive en personlig hilsen og vælge hvilken dato klubkortet skal starte. På den dato du har valgt kortet skal aktiveres, modtager din ven et digitalt klubkort og en email med din gavehilsen

Gyldighedsdato

Dit medlemskab i DAC Klub gælder fra betalingsdagen og et år frem. Hvis du har fået et gavekort på klubkort, gælder det et år frem fra den dag du aktiverer klubkortet.

Indløs gavekort på klubkort

Dit gavekort på klubkort indeholder en instruktion og en rabatkode. Med rabatkoden kan du købe et klubkort gratis online. Du går igennem købsflowet, og når du når til betaling indtaster du rabatkoden i rabatkodefeltet og trykker tilføj.

Driller det kan du få hjælp på siden dac.dk/mingave, så opretter vi dit kort og sender det til dig digitalt i løbet af et par dage. Du kan også tage dit gavekort med og få oprettet kortet ved dit næste besøg.

Dit gavekort er på et klubkort, og gælder uanset om prisen er reguleret. Du kan ikke få udbetalt difference for et gavekort på et klubkort.

 

Klubkort for studerende

Alle studerende med gyldigt studiekort kan købe et klubkort for studerende. Ved alle besøg skal gyldigt klubkort fremvises, sammen med DAC Klubkort.

Køb klubkort online

Her kan du vælge om du vil købe klubkort til dig selv eller forny dit klubkort. Følg instruksen på skærmen, så modtager du en email med dit nye digitale klubkort. Du kan have dit klubkort på din telefon i Apple Wallet eller Gpay eller ved at åbne din bekræftelses-email når du besøger os.

Ombyt billet til klubkort

Du kan opgradere din entrébillet til et klubkort på dagen for dit besøg. Du betaler kun prisforskellen. Du kan få refunderet én almindelig entrébillet per klubkort.

Overførsel af klubkort

Dit klubkort er personligt og kan desværre ikke overføres eller udlånes til en anden.

Rabat i DAC Café

Du får 10% rabat i DAC Café. Rabatten gælder lige så mange personer som dit klubkort gælder. Dvs. at har du +1 kort får du 10% for to personer i caféen.

Som klubmedlem kan du desuden købe frokost til en særlig klubpris. Tilbuddet gælder lige så mange personer som dit klubkort gælder. 

Rabat i DAC Design Shop

Du får 10% rabat i DAC Design Shop. Du kan ikke udlåne dit kort og give andre rabatten.

Rabat på events

Du får rabat på mange events, men ikke alle. Fx kan du komme med på guidet tur til klubpris.

Når du køber billet online kan du logge ind med din email-adresse. Du kan først logge ind, når du har valgt et bestemt event du gerne vil med til, og klikket på knappen “book billet”. Så får du automatisk klubpris på det antal billetter, dit klubkort giver adgang til. Hvis dit kort er udløbet skal du forny det, for at opnå klubpris.

Refusion

Når dit medlemskab er taget i brug, kan det ikke refunderes.

Har du købt et medlemskab til dig selv, kan du få pengene refunderet inden for 30 dage fra betalingsdato. Har du fået det som gave, kan det refunderes inden for 30 dage fra aktivering, hvis du endnu ikke har benyttet klubkortet. For refusion kontakt info@dac.dk

Registrering ved ankomst

Du skal altid registrere din ankomst hos personalet i billetsalget – også selvom du kun skal op i DAC Café.

Udlån af klubkort

Dit klubkort er personligt og må ikke udlånes. Ved DAC Klubkort +1 skal personen som kortet er udstedt til altid være med, når kortet bruges.

Har du flere spørgsmål?

Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål til DAC Klub. Spørg når du besøger DAC eller send en mail til info@dac.dk.