Dansk Arkitektur Center

Besøg os

Åbningstider

Alle dage: 10-18
Torsdag: 10-21
Kulturnatten: 10-24

Priser

Voksne: 110 Kr.
Studerende: 85 Kr.
Alle under 26: Gratis adgang

Køb din billet her på siden eller i billetsalget i Dansk Arkitektur Center.

DAC er mødestedet for alle med interesse i arkitektur, design og bykultur. Her kan du opleve udstillinger, ture, events, shoppe designprodukter og nyde den spektakulære udsigt over byen fra caféens store tagterrasser.

Lukkedage

24.- 25. december
31. december
1. januar

Perioder med særpriser

Bemærk

Udstillingerne er i skiftende, og i nogle perioder bygger vi om.
Her får du et overblik over åbningsperioder og priser for de kommende udstillinger.

21. oktober - 7. november 2019

Billetpris: 75 kr
inkl. voucher på en kop kaffe/the i Caféen

Obs. Du kan kun købe billetten inde i DAC i denne periode

Aktuel udstilling:
BIG presents FORMGIVING

12. juni 2019 – 12. januar 2020

Tag med de verdenskendte danske arkitekter BIG – Bjarke Ingels Group på en arkitekturrejse igennem tiden – fra Big Bang til Singularity.

Christians Brygge 23, 1219 København, Danmark

Find os

Vi bor i BLOX

BLOX er hele Danmarks verden for arkitektur, design og nye idéer. Bygningen er tegnet af den verdensberømte hollandske tegnestue OMA under ledelse af Partner/Director Ellen Van Loon. 

Til fods

Til fods kan du nemt nå DAC fra mange hjørner af København. Der er eksempelvis 10 minutters gang fra Rådhuspladsen og 15-20 minutters gang fra København H og Metro.

Lufthavnen

Transport fra lufthavnen tager ca. 20 minutter med bil og 30 minutter med offentlig transport.

Metro

Tag Metro linje M3 enten til Gammel Strand Station eller til Rådhuspladsen Station. 10 min. gang fra begge metrostationer.
Fra Gammel Strand station gå mod vest ad Gammel Strand, fortsæt ad Nybrogade og drej til venstre ad Frederiksholms Kanal (langs vandet).
Fra Rådhuspladsen station gå mod syd af Vester Voldgade.

Havnebus

Med havnebus: Stå af ved Det Kongelige Bibliotek.

Med havnerundfart: Stå af ved DAC / BLOX.

Bus

Med bus 37, 31, 23 og 2A til Stormgade (5 min. gang), 5C og 68 til Otto Mønsteds Plads (2 min. gang) eller 26 til Det Kongelige Bibliotek (2 min. gang). Med sightseeing bus, stig af ved Det Kongelig Bibliotek.

Parkering

Du kan mod betaling parkere i BLOX’ fuldautomatiske parkeringsanlæg. Der er indkørsel fra Vester Voldgade. Læs mere her.

Cykelparkering

Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Du kan nå cykelkælderen fra Bryghuspladsen med elevator og en trappe.

Praktisk information

Adgangsforhold

Fra Bryghuspladsen går en trappe og en elevator ned til hovedindgangen ved DAC Passage. Her kommer du ind i velkomstområdet via en karruseldør. Ved garderoben i det fjerne venstre hjørne kan du så bevæge dig op til alle niveauer i DAC, enten med elevator eller via Hovedtrappen.

I DAC bestræber vi os på at have god tilgængelighed for alle vores gæster. Oplever du på noget tidspunkt problemer med at komme rundt i bygningen, kan du altid ringe til 3257 1930 – så finder vi en løsning.

Tilgængelighed

  • Personer med gangbesvær har adgang til bygningen fra Bryghuspladsen
  • Ledelinjer fra det omkringliggende område leder hen til BLOX
  • Elevatorer sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen
  • Karruseldøren kan skrues ned i hastighed efter behov ved hjælp af en synlig knap
  • Handicaptoiletter er placeret ved DAC Design Shop på Niveau -2, Educatoriet på Niveau 1, Salen på Niveau 2, DAC Café på Niveau 3
  • Børnevenlig cafe med pusleborde på toiletterne

Adgang til DAC Café

Du får adgang til DAC Café med entrébillet eller DAC Årskort.

Adgang til DAC Design Shop

Du kan altid besøge DAC Design Shop uden billet i hele DACs åbningstid.

Garderobe

Du finder aflåselige garderobeskabe i DAC Welcome, hvor du også køber billetter. Vi beder dig om ikke at tage rygsække og kufferter større end A4 format (28 x 38 x 13 cm) med ind i udstillingen. Bemærk også, at garderobeskabene desværre ikke kan håndtere større stykker bagage. Alle større tasker og paraplyer skal tjekkes ind i garderoben.

Medbragt mad

Du må ikke medbringe mad og drikke i DAC i BLOX – men du er altid velkommen til at købe mad og drikke i DAC Café. Se hvornår vi serverer mad i caféen her

Rygning

BLOX er et røgfrit hus, og det er størstedelen af udearealerne også. Du finder et afmærket rygeområde ud mod Frederiksholms Kanal ved siden af BLOX EATS.

Kæledyr

Du må ikke medbringe kæledyr i bygningen. Førerhund er tilladt.

Billetkøb

Du kan købe entrebilletter her eller i DAC Welcome i BLOX. Bemærk, at vi lukker salget af billetter i DAC Welcome 30 minutter før lukketid. Du er dog velkommen til at købe DAC Årskort helt indtil vi lukker.

Betaling

I DAC Welcome, DAC Café og DAC Design Shop kan du betale med gængse betalingskort og kontanter.

Fotografering

Du er velkommen til at tage billeder i vores udstilling og rundt i huset. Vi beder dig dog om at vise hensyn og ikke tage billeder af DACs ansatte uden deres tilladelse.

Privat guide

Er du selv privat guide, og ønsker du, at dine gæster får en tur rundt i BLOX? Skriv eller ring til os (mandag til fredag kl. 10-12): tourbooking@dac.dk +45 2096 9342

Anbefalinger

Læs anmeldelser af Dansk Arkitektur Center på TripAdvisor og Yelp

Parkering for leverandører og håndværkere

Der er parkering forbudt på BLOX’ område, og vi tilbyder derfor ikke gratis parkering til leverandører eller håndværkere i DAC. 

Af- og pålæsning er tilladt ved vareindleveringen til DAC.