Besøg os

Åbningstider

Alle dage: 10-18
Torsdag: 10-21

DAC er mødestedet for alle med interesse i arkitektur, design og bykultur. Her kan du opleve udstillinger, ture, events, shoppe designprodukter og nyde den spektakulære udsigt over byen fra caféens store tagterrasser.

Spørgsmål?

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål under praktisk information.

Billetpriser

Voksne: 115 kr
Børn (0-17 år): Gratis
Unge (18-25): 60 kr
Studerende: 60 kr

Husk coronapas og mundbind når du besøger Dansk Arkitektur Center.

Nyt billetsystem

Dansk Arkitektur Center opdaterer til nyt billetsystem. Opdateringen kan betyde, at nogle af vores ture og events ikke er tilgængelige for online-salg.

Vi glæder os til et billetsystem, som er nemmere at finde rundt i og meget mere brugervenligt. Vi beklager ulejligheden, og håber på jeres tålmodighed og forståelse.

Aktuelle udstillinger

Få overblikket over vores aktuelle udstillinger her.

Christians Brygge 23, 1219 København, Danmark

Find os

Vi bor i BLOX

BLOX er hele Danmarks verden for arkitektur, design og nye idéer. Bygningen er tegnet af den verdensberømte hollandske tegnestue OMA under ledelse af Partner/Director Ellen Van Loon. 

Til fods

Til fods kan du nemt nå DAC fra mange hjørner af København. Der er eksempelvis 10 minutters gang fra Rådhuspladsen og 15-20 minutters gang fra København H og Metro.

Lufthavnen

Transport fra lufthavnen tager ca. 20 minutter med bil og 30 minutter med offentlig transport.

Metro

Tag Metro linje M3 enten til Gammel Strand Station eller til Rådhuspladsen Station. 10 min. gang fra begge metrostationer.

Havnebus

Med havnebus: Stå af ved Det Kongelige Bibliotek.
Med havnerundfart: Stå af ved DAC / BLOX.

Bus

Med bus 37, 31, 23 og 2A til Stormgade (5 min. gang), 5C og 68 til Otto Mønsteds Plads (2 min. gang) eller 26 til Det Kongelige Bibliotek (2 min. gang). Med sightseeing bus, stig af ved Det Kongelig Bibliotek.

Parkering

Du kan nemt og trygt parkere din bil i det fuldautomatiske parkeringsanlæg i kælderen under BLOX. Der er indkørsel fra Vester Voldgade. Læs mere om priser og alt det praktiske her.

Er du medlem af DAC Klub, får du 20% rabat på parkering i BLOX.

Cykelparkering

Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Du kan nå cykelkælderen fra Bryghuspladsen med elevator eller trappe.

Praktisk information

Adgangsforhold

Fra Bryghuspladsen går en trappe og en elevator ned til hovedindgangen ved DAC Passage. Her kommer du ind i velkomstområdet via en karruseldør. Ved garderoben i det fjerne venstre hjørne kan du så bevæge dig op til alle niveauer i DAC, enten med elevator eller via Hovedtrappen.

I DAC bestræber vi os på at have god tilgængelighed for alle vores gæster. Oplever du på noget tidspunkt problemer med at komme rundt i bygningen, kan du altid ringe til 3257 1930 – så finder vi en løsning.

Adgang til DAC Café

Du får adgang til DAC Café med entrébillet eller DAC Årskort.

Adgang til DAC Design Shop

Du kan altid besøge DAC Design Shop uden billet i hele DACs åbningstid.

Anmeldelser

Læs anmeldelser af Dansk Arkitektur Center på TripAdvisor og Google.

Betaling

I DAC Welcome, DAC Café og DAC Design Shop kan du betale med gængse betalingskort og kontanter.

Billetkøb

Du kan købe entrebilletter her eller i DAC Welcome i BLOX. Bemærk, at vi lukker salget af billetter i DAC Welcome 30 minutter før lukketid. Du er dog velkommen til at købe DAC Klubkort helt indtil vi lukker.

Børn under 16 år er velkomne sammen med en voksen.

Børn

Børn under 16 år skal være i følgeskab med en voksen.

Har du klapvogn med, har vi elevatorer, der sørger for niveaufri adgang ind og rundt i hele bygningen.

Fotografering

Som gæst må du gerne tage fotos i vores udstilling. Men skal du bruge billederne til professionelt brug skal du have en aftale med os. Kontakt vores presseansvarlige for at få en aftale. Vi beder dig vise hensyn og ikke tage billeder af andre gæster, eller af DACs personale uden tilladelse.

Garderobe

Du finder aflåselige garderobeskabe i DAC Welcome, hvor du også køber billetter. Vi beder dig om ikke at tage rygsække og kufferter større end A4 format (28 x 38 x 13 cm) med ind i udstillingen. Bemærk også, at garderobeskabene desværre ikke kan håndtere større stykker bagage. Alle større tasker og paraplyer skal tjekkes ind i garderoben.

Info til leverandører og håndværkere

Der er parkering forbudt på BLOX’ område, og vi tilbyder derfor ikke gratis parkering til leverandører eller håndværkere i DAC.

Af- og pålæsning er tilladt ved vareindleveringen til DAC.

Vester Voldgade 131
1552 København V

Ved ankomst ring til kontaktperson. Alternativt ring på +45 32 64 54 99 eller hovednummer +45 32 57 19 30

Kæledyr

Du må ikke medbringe kæledyr i bygningen. Førerhund er tilladt.

Privat guide

DACs guider forestår ture i BLOX bygningen og DACs udstillinger. Vi henviser til at du booker en guidet tour eller omvisning via DACs booking. Skriv eller ring til os (mandag til fredag kl. 10-12): tourbooking@dac.dk +45 2096 9342

Rygning

BLOX er et røgfrit hus, og det er størstedelen af udearealerne også. Du finder et afmærket rygeområde ud mod Frederiksholms Kanal ved siden af BLOX EATS.

Medbragt mad

DAC i BLOX har desværre ikke noget ledigt rum, hvor man kan spise medbragt mad. Derfor kan du ikke have din egen mad med, når du er gæst i DAC, hverken på trappen, i Welcome, garderoben, Puzzle House eller udstillingsrummene. Undtagelsen er skolegrupper, der har bestilt et undervisningsforløb i Educatoriet, som kan spise madpakker her efter forudgående aftale.

DAC har en cafe, hvor man kan købe mad i forskellige prislag.

Skoleklasser, daginstitutioner mv.

Der er gratis adgang for skoleklasser, daginstitutioner mv. (inkl. lærer/pædagog/underviser).

Hvis du skal herind med din klasse, daginstitution el. lign. beder vi om, at du ringer (30 60 07 82) eller skriver til os (info@dac.dk) på forhånd, så vi ved hvem, hvornår og hvor mange I kommer. Det letter vores arbejde, så vi kan give jer den bedst mulige oplevelse.

Der er ofte travlt kl. 10, hvor vi åbner. Så hvis I kommer på egen hånd, anbefaler vi at I kommer efter kl. 10.30, så I undgår kø og ventetid.

Tilgængelighed

  • Personer med gangbesvær har adgang til bygningen fra Bryghuspladsen
  • Ledelinjer fra det omkringliggende område leder hen til BLOX
  • Elevatorer sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen
  • Karruseldøren kan skrues ned i hastighed efter behov ved hjælp af en synlig knap
  • Handicaptoiletter er placeret ved DAC Design Shop på Niveau -2, Educatoriet på Niveau 1, Salen på Niveau 2, DAC Café på Niveau 3
  • Børnevenlig café med pusleborde på toiletterne