Besøg os

Billetpriser

Voksen – nedsat entrépris: 50 kr.
Børn (u. 18): Gratis
Ung (18-25 år) – nedsat entrépris: 25 kr.
Studerende – nedsat entrépris: 25 kr.

DAC er mødestedet for alle med interesse i arkitektur, design og bykultur. Her kan du opleve udstillinger, ture, events, shoppe designprodukter og nyde den spektakulære udsigt over byen fra caféens store tagterrasser.

Nedsat entrépris

Udstillingen So Danish! er lukket pga vandskade. Derfor tilbyder vi i øjeblikket nedsat entrépris. Du kan opleve udstillingerne Aware – arkitektur og sanser, Teenagedrømme og en miniudgave af So Danish! eller komme med på en gratis omvisning i udstillingen og høre om arkitekturen i BLOX. Besøg også vores roof top café, og nyd byens bedste udsigt over havnen og den historiske bykerne.

Spørgsmål?

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål under praktisk information.

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Lukkedage

24.- 25. december
31. december
1. januar

DAC er mødestedet for alle med interesse i arkitektur, design og bykultur. Her kan du opleve udstillinger, ture, events, shoppe designprodukter og nyde den spektakulære udsigt over byen fra caféens store tagterrasser.

Billetpriser

Voksen – nedsat entrépris: 50 kr.
Børn (u. 18): Gratis
Ung (18-25 år) – nedsat entrépris: 25 kr.
Studerende – nedsat entrépris: 25 kr.

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Lukkedage

24.- 25. december
31. december
1. januar

Spørgsmål?

Se svarene på de oftest stillede spørgsmål under praktisk information.

Gratis omvisning i udstillingerne hver dag

Spørg os

Er du blevet nysgerrig på, hvorfor der er boliger på toppen af BLOX? Eller har udstillingen sat gang i nye spørgsmål? Så tag en snak med en af vores udstillingsværter. De brænder for arkitektur og står klar til at dele deres viden med dig i vores udstillinger.

Vi bor i BLOX

BLOX er hele Danmarks mødested for arkitektur, design og nye idéer. DAC ligger i hjertet af BLOX, der også rummer kontorfællesskab, fitnesscenter, restaurant, parkeringsanlæg og 22 boliger på toppen.

DAC har to udstillingsrum, vores børneunivers Educatorium, konferencelokaler, kunstinstallationen DAC Slide, Design Shop og en spektakulær udsigt over byen fra caféen og dens store tagterrasser. Vidste du, at der kører ca. 25.000 biler gennem BLOX hver dag? Bygningen er nemlig bygget rundt om en trafikeret vej. Faktisk ligger 5 etager af BLOX under vejen og 5 etager over. Bygningen er tegnet af den verdensberømte hollandske tegnestue OMA under ledelse af Partner/Director Ellen Van Loon.

 
Læs mere om BLOX-bygningen

Find vej

DAC i BLOX

Bryghuspladsen 10
1473 København K
Danmark

DAC i BLOX

Bryghusgade 10, 1473 København, Danmark

Til fods

Til fods kan du nemt nå DAC fra mange hjørner af København. Der er eksempelvis 10 minutters gang fra Rådhuspladsen og 15-20 minutters gang fra København H og Metro.

Lufthavnen

Transport fra lufthavnen tager ca. 20 minutter med bil og 30 minutter med offentlig transport.

Metro

Tag Metro linje M3 enten til Gammel Strand Station eller til Rådhuspladsen Station. 10 min. gang fra begge metrostationer.

Havnebus

Med havnebus: Stå af ved Det Kongelige Bibliotek.
Med havnerundfart: Stå af ved DAC / BLOX.

Bus

Med bus 37, 31 og 2A til Stormgade (5 min. gang), 5C og 68 til Otto Mønsteds Plads (2 min. gang) eller 26 til Det Kongelige Bibliotek (2 min. gang). Med sightseeing bus, stig af ved Det Kongelige Bibliotek.

Parkering

Du kan nemt og trygt parkere din bil i det fuldautomatiske parkeringsanlæg i kælderen under BLOX. Der er indkørsel fra Vester Voldgade. Læs mere om priser og alt det praktiske her.

Er du medlem af DAC Klub, får du 20% rabat på parkering i BLOX.

Cykelparkering

Kommer du på cykel, er du velkommen til at parkere på Bryghuspladsen og i BLOX’ indendørs cykelkælder. Du kan nå cykelkælderen fra Bryghuspladsen med elevator eller trappe.

Tilgængelighed

Læs mere om, hvordan man kommer rundt i DAC i BLOX, så du kan forberede dit besøg på forhånd. I billetsalget i Welcome kan du få oplysninger om udstillingerne, og her vil du få udleveret et kort over huset.

Praktisk information

Adgangsforhold

Fra Bryghuspladsen går en trappe og en elevator ned til hovedindgangen ved DAC Passage. Her kommer du ind i velkomstområdet via en karruseldør. Ved garderoben i det fjerne venstre hjørne kan du så bevæge dig op til alle niveauer i DAC, enten med elevator eller via Hovedtrappen.

I DAC bestræber vi os på at have god tilgængelighed for alle vores gæster. Oplever du på noget tidspunkt problemer med at komme rundt i bygningen, kan du altid ringe til vores hovednummer 3257 1930 – så finder vi en løsning. Læs mere om tilgængelighed her.

Adgang til DAC Café

Du får adgang til DAC Café med entrébillet eller DAC klubkort.

Adgang til DAC Design Shop

Du kan altid besøge DAC Design Shop uden billet i hele DACs åbningstid.

Anmeldelser

Læs anmeldelser af Dansk Arkitektur Center på TripAdvisor og Google.

Betaling

I DAC Welcome, DAC Café og DAC Design Shop kan du betale med gængse betalingskort, MobilePay og kontanter.

Billetkøb

Du kan købe entrébilletter her eller i DAC Welcome i BLOX. Bemærk, at vi lukker salget af billetter i DAC Welcome 30 minutter før lukketid. Du er dog velkommen til at købe DAC Klubkort helt indtil vi lukker.

Børn under 16 år er velkomne sammen med en voksen.

Børn

Børn under 16 år skal følges med en voksen, når I besøger Dansk Arkitektur Center.

Vær opmærksom på medbragte børn under hele besøget – for deres sikkerhed og i respekt for andre gæsters oplevelse.

DAC er et udstillingscenter, og selvom vi har aktiviteter for børn, skal plads til fordybelse respekteres. Vis hensyn og undgå at løbe eller råbe i udstillingen.

Har du klapvogn eller barnevogn med, har vi elevatorer, der sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen.

Der er pusleborde på toiletterne i vores café.

Fotografering

Som gæst må du gerne tage fotos i vores udstilling. Men skal du bruge billederne til professionelt brug skal du have en aftale med os. Kontakt vores presseansvarlige for at få en aftale. Vi beder dig vise hensyn og ikke tage billeder af andre gæster, eller af DACs personale uden tilladelse.

Garderobe

Du finder aflåselige garderobeskabe i DAC Welcome, hvor du også køber billetter. Vi beder dig om ikke at tage rygsække og kufferter større end A3 format (28 x 38 x 13 cm) med ind i udstillingen. Bemærk også, at garderobeskabene desværre ikke kan håndtere større stykker bagage. Alle større tasker og paraplyer skal tjekkes ind i billetsalget.

Info til leverandører og håndværkere

Der er parkering forbudt på BLOX’ område, og vi tilbyder derfor ikke gratis parkering til leverandører eller håndværkere i DAC.

Af- og pålæsning er tilladt ved vareindleveringen til DAC.

Vester Voldgade 131
1552 København V

Ved ankomst ring til kontaktperson. Alternativt ring på +45 32 64 54 99 eller hovednummer +45 32 57 19 30

Kæledyr

Du må ikke medbringe kæledyr i bygningen. Førerhund er tilladt.

Privat guide

DACs guider tager grupper på private ture i BLOX bygningen, i DACs udstillinger og ude i byen. Book en guidet tour på: booking@dac.dk eller +45 2096 9342 (mandag til fredag kl. 10-14). Her kan du læse mere om DACs gruppeture.
Det er ikke tilladt for eksterne guider at give omvisning i DAC og DACs udstillinger.

Rygning

BLOX er et røgfrit hus, og det er størstedelen af udearealerne også. Du finder et afmærket rygeområde ud mod Frederiksholms Kanal ved siden af BLOX EATS.

Medbragt mad

DAC i BLOX har desværre ikke noget ledigt rum, hvor man kan spise medbragt mad. Derfor kan du ikke have din egen mad med, når du er gæst i DAC, hverken på trappen, i Welcome, garderoben eller udstillingsrummene. Undtagelsen er skolegrupper, der har bestilt et undervisningsforløb i Educatoriet, som kan spise madpakker her efter forudgående aftale.

DAC har en cafe, hvor man kan købe mad i forskellige prislag.

Skoleklasser, daginstitutioner mv.

Der er gratis adgang for børnehaver, skoleklasser og undervisningshold fra ungdomsuddannelser og videregående uddannelser, samt deres lærere eller pædagoger, men vi skal vide på forhånd, at I kommer.

Hvis du skal herind med din klasse eller hold, skal du skrive til os på forhånd på info@dac.dk eller ringe på tlf. 2096 9342 og fortælle os, hvornår og hvor mange I kommer. Hvis vi har fuldt hus den ønskede dag, forbeholder vi os ret til at foreslå en anden dag.

Hvis I kommer uanmeldt, vil I kunne blive afvist ved ankomst, hvis vi har fuldt hus. Elever kan ikke gå ind på almindelige gratis børnebilletter, heller ikke selvom de er bestilt online på forhånd.

Tilgængelighed

Læs mere om tilgængelig i DAC i BLOX her og forbered dit besøg hjemmefra.