Dansk Arkitektur Center

Fang din by

Udstillingsperiode

8. juni - 30. september 2018

I samarbejde med

Fang din by arrangeres i samarbejde med Copenhagen Photo Festival

Hvad får os til at føle os hjemme i byen? Er det i byens fællesskaber, i livet mellem husene, på de åbne pladser eller i en stille park? Oplev DACs første udendørsudstilling på Bryghuspladsen foran BLOX.

Fra 8. juni – 30. september kan du opleve årets ’Fang din by’ udstilling på Bryghuspladsen foran BLOX. Billederne i udstillingen er kurateret ud fra de mere end 2600 bidrag til konkurrencen, som var delt op i en åben konkurrence og en skolekonkurrence.

Temaet for årets udstilling er ’mit hjem i byen’, i tæt dialog med DACs store åbningsudstilling ‘Welcome Home’. De deltagende fotografer har forholdt sig til, hvordan man føler hjemlighed i byens mange forskellige rum. Er det når man er alene i en park, eller når man er blandt mange mennesker på en af byens pladser? Er det i byens gamle og velkendte steder, eller det i højere grad i et af byens mange nye byrum

Gå på opdagelse i udstillingens mangfoldighed af billeder af hjemlighed i byen. Du kan interagere med udstillingen ved at vinkle billederne efter lyset og opleve i såvel frø- som fugleperspektiv.

I forbindelse med åbningen lancerer vi 5 forskellige guidede ture gennem vores app, hvor man via billeder fra ’Fang din by’ kan blive guidet rundt til udvalgte locations i København. På turene bliver du guidet rundt i hjørnerne, hvor mennesker rent faktisk bor og lever deres liv.

Vinderne og de udstillede billeder er udvalgt af en professionel jury, som, udover Jan Gehl, består af Maja Dyrehauge Gregersen, leder af Copenhagen Photo Festival, og Kristine Kern, leder af Fotografisk Center.

Del dine egne billeder af dit hjem i byen via:

#fangdinby2018

#fangdinby

Foto: Vinderbilledet fra fotokonkurrencen “Fang din by” 2017 af Torben Rudolph

Fotos fra konkurrencen