Dit hjem i byen

Fang din by tager i år udgangspunkt i DACs åbningsudstilling i BLOX “Welcome Home”. Med årets tema sætter vi fokus på, hvordan vi føler os hjemme i byen og dens mange rum Vi bruger byen forskelligt og nogle har brug for nære, intime steder for at føle sige hjemme, andre trives bedst med tæthed og synlighed. Vis os med dit billede, hvor i byen du føler dig hjemme. Er det dit lokale kvarter, din baggård, ved havnen, din stambar – eller et helt andet sted?

Fang din by – fotokonkurrence – og udstilling 2018

Fotokonkurrence: til og med 22. april
Udstilling: 8. juni – 1. september 2018

Hvad får os til at føle os hjemme i byen? Er det i byens fællesskaber, i livet mellem husene, på de åbne pladser eller i en stille park at vi føler os mest hjemme? Deltag i årets fotokonkurrence, hvor vi opfordrer alle by-entusiaster til at give deres bud på, hvordan vi bruger byens rum til at skabe hjemlighed.

Foto: Vinderbilledet fra fotokonkurrencen “Fang din by” 2017 af Torben Rudolph

Sådan deltager du

Åben konkurrence – udstilling på Bryghuspladsen 2018
Upload dit billede på instagram med hashtagget #fangdinby2018.  For at kunne deltage i konkurrencen er det vigtigt, at dit billede er i høj opløsning (minimum 3000 pixels), så frem det bliver udvalgt til udstillingen.
Konkurrencen er åben til og med 22. april 2018. De udvalgte fotos fra konkurrencen bliver udstillet på pladsen foran Dansk Arkitektur Center i BLOX fra 8. juni til 1. september 2018.

Skolekonkurrence – for udskoling og ungdomsuddannelse
Upload dit billede på instagram med hashtagget #fangdinby2018_ung. Herudover gælder de samme regler som ved den åbne konkurrence. Vær opmærksom på vores kriterier for høj billedopløsning. Ved tilmelding får I tilsendt undervisningsmateriale til årets skolekonkurrence. Læs mere om deltagelse her

Eksklusive præmier på højkant

Fotografierne bliver bedømt af en professionel jury, som udvælger vindere samt fotos til udstillingen. Juryens medlemmer afsløres på denne side.

  • Første præmie, åben konkurrence: En arkitekturrejse for én person til Venedig 4.-6. oktober, arrangeret af Dansk Arkitektur Center. Værdi 8.945 kr. En tur, der byder på design og arkitektur i verdensklasse
  • Anden præmie, skolekonkurrence: Vinderklassen får en VIP tur i Dansk Arkitektur Center. Klassen kommer med ’bag scenen’, ser udstillingerne og ender i DACs café, hvor der er snacks mm. Herudover vinder hver elev 2 billetter til Copenhagen Photo Festival (7.-17. juni) samt en flot fotobog.Fang din by arrangeres i samarbejde med Copenhagen Photo Festival og Politiken.

Fang din by arrangeres i samarbejde med Copenhagen Photo Festival og Politiken.