Jul i
DAC

​I december kan du skabe kreative julegaver i DACs familieværksted. Udforsk også vores aktuelle udstillinger, og tag en 40 meter lang rutsjetur ned igennem vores bygning.

Fold en julestjerne

Fold din egen flotte julestjerne. Brug fx en reklame eller en gammel plakat – så bliver det både en smuk og bæredygtig jul. Find også flere af vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som du kan lave derhjemme på DIY til børn.

Her kan du downloade vores guide til at folde julestjerner derhjemme. 

Arkitektur på hovedet

Mellem jul og nytår byder vi indenfor til et særligt nytårsværksted: Skab din egen nytårshat! Lav en flot og sjov arkitektur-hat, som udfordrer tyngdekraften og garanteret kan vække smil nytårsaften!

Oplev udstillingerne

Vores arkitektur

18. november 2022 – 9. april 2023

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har gennem 100 år skabt arkitektur, der fungerer godt for mennesker og for skiftende livssituationer. Oplev hvordan arkitektur er en del af dit liv og gør en forskel.

A Space Saga

12. februar 2022 – 19. februar 2023
★★★★★ Berlingske
♥♥♥♥ Politiken

Hvad vil det sige at bygge et habitat til et andet sted end jorden? De mest basale ting på Jorden som luft, stabil temperatur, vand og mad er ikke tilgængelige, og må derfor indtænkes i udformningen af en månebase.

Nyd varm glögg og lune æbleskiver i caféen

Vores café på toppen af BLOX serverer dampende varm juleglögg og lune æbleskiver – den perfekte pause, når du har oplevet udstillingerne i DAC. Prøv også vores lækre julemenu og nyd den flotteste udsigt over København.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.