Jul i DAC

Åbent i julen

Dansk Arkitektur Center holder lukket til og med 3. januar.

Kom og oplev Kids’ City, når vi forvandler udstillingen til en magisk vinterby. I hele december kan I pynte vores store juletræ, rocke med på god julemusik og rutsje på Københavns længste rutsjebane.

Sammen med Kalle B. fra BørnefestiBAL byder vi i juletiden på masser af sjov med koncerter og hyggelig højtlæsning. Oplev bl.a. HipSomHap, Danmarks første hiphopgruppe for børn, rock med på julereggae med Trolle og Tormod. – Eller kom ind og hør Esben Dalgaard (aktuel i TV2s julekalender Juleønsket) læse julehistorier højt.

I vores familieværksted i weekenderne skaber vi julestjerner af gamle udstillingsplakater, og i dagene frem mod nytår bygger vi sjove nytårshatte.

Du har også mulighed for at tage hele familien med på tur. Alle sanser bringes i spil, når vi ser, mærker, lytter og bliver klogere på, hvad arkitektur er.

Events for børn

HipSomHap

Lørdag den 28. november
kl. 13–14
(8-12 årige)

HipSomHap skyder festen i gang med sej hiphop for børn. Gruppen, der består af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, har med hittet ”Min Far” rundet 2,5 millioner visninger på YouTube. Kom ind og få en hiphop-oplevelse med tekster i børnehøjde og god energi. Dansere fra Beatjump Dancestudio vil kickstarte koncerten med deres vilde dansemoves.

OG… som en helt særligt julegave kommer KLIMA-LIVA og KARLA og gør koncerten endnu vildere!

Esben Dalgaard læser julehistorier

Lørdag den 5. december
kl. 10.30–10.50 / 12.00–12.20 / 13.30–13.50
(0-100 årige)

Kom og lyt til gode julehistorier, når Esben Dalgaard sørger for hyggelig julestemning med højtlæsning i Salen. Esben Dalgaard er kendt som nissen Grot i Tinkas juleeventyr og er aktuel som faren i TV2s julekalender Juleønsket.

 

Trolle og Tormods Store Juleshow

Lørdag den 12. december
kl. 13–14
(4-8 årige)

I Trolle og Tormods Store Juleshow er der masser af nisseskæg, ballade og snevejr, når de to herrer synger danseglade og lærerige sange i den bedste reggae-stil. Trolle og Tormod har de sidste mange år turneret land og rige rundt, og med deres unikke juleshow garanterer vi en skøn koncert med masser af jul og reggaerytmer.

 

Mek Pek’s Åh Abe Juleshow

Lørdag den 19. december
kl. 13–14
(2-8 årige)

Mek Pek’s juleshow er et musikalsk og humoristisk show for børn i alle aldre. Bliv fyldt med god energi, når Mek Pek synger skønne julesange og klassikere fra Åh Abe-pladerne – garneret med ”løgnehistorier” fra Mek Pek’s egen barndoms jul.

Familieværksted

Når du ser et stjerneskud…

Hver weekend fra 28. november – 20. december
kl. 11-16

Tag familien med og fold en stor flot julestjerne af kulørte udstillingsplakater – så bliver det en både smuk og bæredygtig jul. Du kan også downloade vores guide til at folde julestjerner lige her, hvis du vil fortsætte derhjemme.

Arkitektur på hovedet – DIY nytårshat

Hver dag fra 26. – 30. december
Kl. 11-16

Lav en flot og sjov arkitektur-hat, som udfordrer tyngdekraften og garanteret kan vække smil nytårsaften! Vidste du, at traditionen med at tage en sjov hat på til nytår stammer helt tilbage fra fester i Romerriget? Vi holder traditionen i hævd og inviterer til at designe fantasifulde, høje hatte, som helt sikkert vil vække opsigt til jeres nytårsfest.

Giv oplevelser i julegave

Giv et klubkort til DAC i julegave til en du holder af.

Tag på tur med familien

Lørdage kl. 11-12 og 13-14
(fra lørdag den 28. november)

Arkitektur er vejene vi går på, husene vi bor i og legepladsen, hvor vi gynger. Vi tager på opdagelse ude i byen og sætter sanserne i spil når vi ser, mærker, lytter og bliver klogere på, hvad arkitektur er.

Køb dine julegaver i vores Design Shop

Mangler du inspiration til julegaven til kæresten, din mormor, din veninde eller en hemmelig nisseven, så kig forbi vores Design Shop og få klaret julegaven, som vi selvfølgelig også pakker flot ind mens du venter.

Husk at med klubkort får du 10% rabat.