Efterårsferie i Dansk Arkitektur Center

Kontakt

Presseansvarlig
Johanne Troelsgaard Toft
jott@dac.dk
+45 6142 1927

Kom til Halloween i Dansk Arkitektur Center i efterårsferien

Kom og oplev Kids’ City, når mørket sænker sig over udstillingen og forvandler den til en uhyggelig by i natten. Tag hele familien med, og oplev arkitektur cases i børnehøjde. I efterårsferien og frem til 15. november bliver dag til nat i Kids’ City, og spøgelser og edderkopper titter frem fra nattens mulm og mørke.

I efterårsferien er huset fyldt op med masser af gratis aktiviteter for børn. Sammen med Kalle B. fra BørnefestiBAL åbner DAC dørene for masser af sjov med koncerter, oplæsning og trylleri med gys i efterårsferien. Oplev bl.a. Kalles Store Trommeshow (kendt fra Ramasjang), “MGP potpourri” med Karla, Xenia og Karla Sofie, eller lyt til Villads fra Valby, når forfatter Anne-Sofie Hammer læser højt.

Der vil også være familieværksteder, hvor man kan lave edderkoppespind og tegne mystiske byer om natten. Eller prøve kræfter med at kode LEGO®-robotter.

Halloween i DAC kan opleves i perioden 9. oktober til 15. november 2020. Efterårsferie-programmet er støttet af Realdania og udviklet af Dansk Arkitektur Center i samarbejde med Kalle B. fra BørnefestiBAL

PROGRAM

Familieværksted
I efterårsferien 9. oktober kl. 14-17 + 10.oktober – 18. oktober kl. 10-17
Samt hver weekend kl 10-16 ( 24/10, 25/10, 31/10, 1/11, 7/11, 8/11, 14/11 & 15/11)
Lav dit eget edderkoppespind + Tegn en by om natten

Robotterne kommer – LEGO®-robot workshop
10. oktober til 18.oktober Kl. 10-11:30 + 12-13:30 + 14-15:30 – Tilmelding nødvendig
Robotter og Lego er den bedste kombination! Vi koder WeDo- og Spike-LEGO®-robotter. Ved hjælp af en computer, en motor og forskellige sensorer, er der et væld af muligheder for at kode robotterne, så både små og store kan være med. Byg din egen LEGO®-robot, og kod den til at gøre de vildeste ting.

“MGP potpourri” med Karla, Xenia og Karla Sofie
Lørdag den 10. oktober Kl. 13-14
Karla, Xenia og Karla Sofie fra DRs MGP skyder festen i gang med deres hits fra MGP, dans og rap. Med masser af energi på scenen får de tre MGP-stjernefrø alle unge fans i godt humør.

Mias musikalske univers
Tirsdag den 13. oktober kl. 13-14
I et univers af latinrytmer, jazz’et stemning og lækre soloer kommer I med på en tur i byen om natten med dans, hop og drømmeri. Glæd jer til Mias dejlige velskrevne børnesange og andre skønne sange fra den danske sangskat.

Højtlæsning
Onsdag den 14. oktober kl. 10.30-10.50 + 12.00-12.20 + 13.30-13:50
Anne Sofie Hammer er forfatter til mere end tyve bøger om den livlige dreng, Villads fra Valby. Kom og hør hende læse højt af “Villads fra Valbys uhyggelige Halloween” (mest for de 4-8 årige).

Sine og Frække Rikke – den sejeste bugtaler med musik på
Torsdag den 15. oktober kl. 13-14
Sine er Danmarks bedste bugtaler og kendt fra TV2 Scenen er din. Når hun optræder med dukken Frække Rikke er det humor med kant og fuld pedal på det danske sprog. Børnene får en uforglemmelig oplevelse, og Frække Frida får sagt alt det man ikke må sige.

Trylleri med gys på
Fredag den 16. oktober kl. 13-14
Tryllekunstner Daniel Thomsen kommer og gør KIDS’ CITY endnu mere magisk, mystisk…og måske også lidt uhyggelig. Kom og se med – og være klar på lidt af hvert, når magien indtager Salen i DAC.

Kalles Store Trommeshow
Lørdag den 17. oktober kl. 13-14
Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet. Kalle er bl.a. kendt fra Ramasjang-serien: Kalles Danmarkstour, og i hans show vil man kunne opleve sådan ca. ALLE musikalske stilarter og instrumenter såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samuraisværd og grise.

Trolle synger Kim Larsen for børn
Søndag den 18. oktober kl. 13-14
Oplev Kim Larsen sangskat i børnehøjde, når Morten Trolle går på scenen og får alle børn til at synge med på de gode og kendte Kim Larsen-sange.