Ungdoms-
uddannelser

Nyhedsbrev for undervisere

Hvad fortæller arkitekturen om vores samfund og fremtidige udvikling? Og hvilke krav bør vi stille til fremtidens arkitekter med en ambition om en bæredygtig udvikling? Med afsæt i vores aktuelle udstillinger og virkelige cases giver vi elever på ungdomsuddannelser inspiration til at se på byer og arkitektur med nye øjne.

København er udnævnt til hele verdens arkitekturhovedstad, og Dansk Arkitektur Center er hovedpartner på programmet. Sammen med Dansk Arkitektur Center kan du også være med til at markere året med en masse spændende undervisningsforløb til elever på ungdomsuddannelser. Vi går sammen på opdagelse i arkitektens værktøjskasse og undersøger, hvordan arkitektur og byudvikling kan bidrage til at opnå de 17 FN-mål for bæredygtig udvikling.

Via vores undervisning giver vi elever redskaber og sprog til at håndtere problemstillinger, som er i direkte relation til deres omverden. Vi dykker ned i arkitekturhistorien og udvikler innovative løsninger til fremtiden. Vi arbejder med temaer som bæredygtighed, demokrati og fællesskab, og vores tilbud understøtter refleksion, diskussion og præsentation.

Vi tilbyder også undervisning til grundskoler.

Praktisk information for skoleklasser

Godt at vide inden du besøger os.

Byvandring

Elever der lækker prikker på tæppe
Er det bæredygtigt?

Interesserer du dig for bæredygtighed, klima og innovativ tænkning? Og vil du gerne vide mere om, hvordan man arbejder med langtidsholdbarhed, mangfoldighed og byens rum i moderne byplanlægning?

975 DKK

Forløb i Educatorium

Børn der tegner
Ingeniørens innovative arbejdsproces

I undervisningsforløbet ”Ingeniørens innovative arbejdsproces” skal dine elever arbejde som ingeniører og gennem en innovations- og designproces skabe en holdbar konstruktion.

975 DKK

Forløb i udstillingen

Aware – Dialogbaseret omvisning

I den dialogbaserede omvisning i Aware – arkitektur og sanser undersøger vi, hvordan arkitekturens rum og æstetik påvirker os.

775 DKK

Forløb i udstillingen

Teenagedrømme – Dialogbaseret omvisning

I den dialogbaserede omvisning taler vi om teenagedrømme og undersøger fremtiden for teenageværelset.

775 DKK

Forløb i udstillingen

Børn der tegner
So Danish! Dialogbaseret omvisning

I den dialogbaserede omvisning undersøger vi hvordan arkitekturen til alle tider har spillet en central rolle for vores dannelse, vores kulturforståelse og vores fælles fremtid.

775 DKK

På egen hånd

So Danish! udstilling om dansk arkitektur
Gå på opdagelse

Besøg vores udstillinger på egen hånd sammen med dine elever og få ny viden og inspirerende oplevelser med hjem.

Gratis for alle