Ungdoms-
uddannelser

Nyhedsbrev for lærere

Hvad fortæller arkitekturen om vores samfund? Og hvilke krav bør vi stille til fremtidens arkitekter med en ambition om en bæredygtig udvikling? Med afsæt i vores aktuelle udstillinger og virkelige cases giver vi elever på ungdomsuddannelser inspiration til at se på byer og arkitektur med nye øjne.

København er udnævnt til hele verdens arkitekturhovedstad, og Dansk Arkitektur Center er hovedpartner på programmet. Sammen med Dansk Arkitektur Center kan du også markere året med en masse spændende undervisningsforløb til elever på ungdomsuddannelser. Vi går sammen på opdagelse i arkitektens værktøjskasse og undersøger, hvordan arkitektur og byudvikling kan bidrage til at opnå de 17 FN-mål for bæredygtig udvikling.

Via vores undervisning giver vi elever redskaber og sprog til at håndtere problemstillinger, som er i direkte relation til deres omverden. Vi dykker ned i arkitekturhistorien og udvikler innovative løsninger til fremtiden. Vi arbejder med temaer som bæredygtighed, demokrati og fællesskab, og vores tilbud understøtter refleksion, diskussion og præsentation.

Vi tilbyder også undervisning til grundskoler.

Om undervisning

Bliv klogere på vores undervisningsforløb i vores folder.

Praktisk information for skoleklasser

Godt at vide inden du besøger os.

Undervisningsforløb

    ×