Dansk Arkitektur Center

Børn og familier

Praktisk

Børn op til 18 år har gratis adgang i DAC, ledsaget af voksne.

DAC er et oplagt sted at tage børnene med. Fra vores hjem i BLOX kan børn og familier slå sig løs i arkitekturen hele året – i alt fra udstillinger, workshops og en udendørs legeplads. Og I kan selvfølgelig få børnevenlige retter i DAC Café.

Udstillinger i børnehøjde

Vores aktuelle udstillinger har altid et børnespor, og for tiden inviterer vi ind i Construction Zone. Her skal I bruge jeres fantasi og kreativitet til at løse ingeniørens byggeudfordringer med skæve, stærke og nærmest umulige konstruktioner.

Robotværksted

18. november 2018, 13. og 27. januar 2019

Kunne du tænke dig at bygge en sjov robot, og en skæg forhindringsbane, den kan fræse rundt i? Så står vi klar med alle materialerne – vi mangler bare dig og dine gode ideer.

Vil dit barn gå til arkitektur?

Vi starter nye hold i februar. Hold øje med siden her eller skriv dig op til vores nyhedsbrev for at få besked.

DAC Café for børn

Har I brug for at stille sulten? Vores café på toppen af BLOX har børnevenlige retter til 40 kr. Her finder du også toilet med puslebord – og desuden den smukkeste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

En bakke som legeplads

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.