Børn og familier

Foto: Kontraframe

Godt at vide, når du besøger DAC med børn

Arkitektur er også for børn! Hver weekend og i ferier tilbyder vi åbne familieworkshops i Educatorium, hvor du kan bygge, tegne og hygge. Spis familievenlig mad i caféen, prøv VR, få pulsen op på den udendørs legeplads og kom med på familietur ude i byen.

Børn under 16 år skal følges med en voksen, når I besøger Dansk Arkitektur Center.

Vær opmærksom på medbragte børn under hele besøget – for deres sikkerhed og i respekt for andre gæsters oplevelse.

DAC er et udstillingscenter, og selvom vi har aktiviteter for børn, skal plads til fordybelse respekteres. Vis hensyn og undgå at løbe eller råbe i udstillingen.

Har du klapvogn eller barnevogn med, har vi elevatorer, der sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen.

Der er pusleborde på toiletterne i vores café.

Tag med til Månen

A Space Saga

Guldgalleriet

Oplev vores helt nye udstilling A Space Saga og blive meget klogere på arkitektur til Månen. Her kan I bl.a. kravle ind i et ægte månehabitat, som rumarkitekter fra tegnestuen SAGA Space Architects har testet i 60 dage i ekstrem kulde i Grønland. Dyk ned i de mange overvejelser, der er forbundet med et liv på Månen, og test om I ville kunne holde til at bo på Månen.

Lav en rumraket-uro

DIY

Rumraketter er bare flotte. Vi viser dig hvordan du kan klippeklistre en rumraket, der flyver til månen. Download klippearket herunder, print det ud på et A4 ark (gerne på lidt tykt papir) og følg instruktionen. God fornøjelse!

Mærk byen

Familietur

Hver lørdag
Kl. 13.00 – 14.00

Kom med os på familietur i byen. Vi går på opdagelse og sætter sanserne i spil, når vi ser, mærker, lytter og bliver klogere på, hvad arkitektur er.

Permanente installationer

DAC Slide

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation?

We Dare You

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Puzzle House

Et hus, en stol, en hule og et stort puslespil, der kan blive præcis, som du vil have det.

Mere for børn i DAC Café

I DAC Café er der plads til både store og små gæster. Vores café på toppen af BLOX serverer lækre børnevenlige retter til rimelige priser. Farvelæg en flot tegning af København ved bordene, eller lad de små gå på opdagelse i DACs dukkehus. I DAC Café finder I også toilet med puslebord og den flotteste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

Slå jer løs på rutsjebanerne udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.