Dansk Arkitektur Center

Børn
og familier

Praktisk

Børn op til 18 år har gratis adgang i DAC, ledsaget af voksne.

I DAC kan børn og familier slå sig løs i arkitekturen hele året. Udforsk de aktuelle udstillinger, byg vilde fremtidsbyer til kreative workshops og smut forbi legepladsen på siden af BLOX.

Tag til Minecraft-workshop i vinterferien 

Hvordan vil du bo i fremtiden? Byg din egen fremtidsby, når vi rejser frem i tid i vinterferien. I Minecraft og Virtual Reality kan du og andre børn sammen bygge, designe og opleve den vildeste tidsmaskine!

Robotværksted

13. og 27. januar 2019

Kunne du tænke dig at bygge en sjov robot, og en skæg forhindringsbane, den kan fræse rundt i? Så står vi klar med alle materialerne – vi mangler bare dig og dine gode ideer.

Vil dit barn gå til arkitektur?

Vi starter nye hold i februar. 

DAC Café for børn

Har I brug for at stille sulten? Vores café på toppen af BLOX har børnevenlige retter til 40 kr. Her finder du også toilet med puslebord – og desuden den smukkeste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

Udstillinger i børnehøjde

Vores aktuelle udstillinger har altid et børnespor, og for tiden inviterer vi ind i Construction Zone. Her skal I bruge jeres fantasi og kreativitet til at løse ingeniørens byggeudfordringer med skæve, stærke og nærmest umulige konstruktioner.

En bakke som legeplads

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.