Dansk Arkitektur Center

Børn
og familier

Praktisk

Alle under 26 år kommer gratis ind.

Har du nogensinde rullet ned ad et tækket tag? Det kan du nu i udstillingen ’Umistelige landskaber’, når du tager hele familien med på skattejagt.

Et kæmpe tækket tag har indtaget DAC. Træd op på stråene og mærk dem prikke under fødderne, imens du bliver klogere på isbjørne, sæler og alt det, du kan spise i Vadehavet. Prøv også VR-brillerne og flyv henover isfjorden i Grønland.

Og du kan endda starte hjemmefra. Du kan downloade tegningsmateriale her og designe din egen bygning i de vilde landskaber. Husk at tage din tegning med ind i DAC og få den udstillet, så de andre gæster kan se dit flotte design.

Udstillingen Umistelige landskaber løber fra 22. marts – 26. maj 2019.
Læs mere her

Illustrationer: Anne-Marie Krogh

Design til Isfjorden

Design til Vadehavet

Det sker lige nu

  Åbent familieværksted

  Hver lørdag og søndag fra 11-16

  Tag børn eller børnebørn med i DAC og gå på opdagelse i en spændende verden af arkitektur! I vores åbne familieværksted kan I blive arkitekter for en dag og skabe jeres helt egen arkitektur med hjælp fra en vores seje og opfindsomme børneformidlere.

  Her er der både noget for de små børn fra 3-6 år og de lidt større fra 7-12 år.

  Familieværkstedet er gratis for alle med entré til DAC. 

  DAC Café for børn

  Sultne? Vores café på toppen af BLOX har børnevenlige retter til 40 kr. Her finder I også toilet med puslebord og den flotteste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

  En bakke som legeplads

  Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.