Børn og familier

Foto: Kontraframe

Børn gratis adgang

I følge med en voksen

Godt at vide, når du besøger DAC med børn

Arkitektur er også for børn! Hver weekend og i ferier tilbyder vi åbne familieworkshops i Educatorium, hvor du kan bygge, tegne og hygge. Spis familievenlig mad i caféen, prøv VR og få pulsen op på den udendørs legeplads.

Børn under 16 år skal følges med en voksen, når I besøger Dansk Arkitektur Center.

Vær opmærksom på børn under hele besøget – for deres sikkerhed og i respekt for andre gæsters oplevelse.

DAC er et udstillingscenter, og selvom vi har aktiviteter for børn, skal plads til fordybelse respekteres. Vis hensyn og undgå at løbe eller råbe i udstillingen.

Har du klapvogn eller barnevogn med, har vi elevatorer, der sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen.

Der er pusleborde på toiletterne i vores café.

Familieværksted

Arkitekturværksted for hele familien

Hver weekend
Kl. 11.00 – 16.00

Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig på vores aktuelle udstilling ’Vores arkitektur’. Søg inspiration i udstillingen, og bliv klogere på materialerne, vi bruger i værkstedet.

Jul i DAC

Gå på opdagelse i arkitekturens fantastiske univers hele julen. Tag familien med til kreativt værksted hver weekend og lav fine bæredygtige julegaver og få udfordret sanserne med en rutsjetur i DAC Slide.

Oplev udstillingerne

Vores arkitektur

18. november 2022 – 9. april 2023

Vilhelm Lauritzen Arkitekter har gennem 100 år skabt arkitektur, der fungerer godt for mennesker og for skiftende livssituationer. Oplev hvordan arkitektur er en del af dit liv og gør en forskel.

A Space Saga

12. februar 2022–
19. februar 2023

Oplev udstillingen A Space Saga og bliv meget klogere på arkitektur til Månen. Her kan I bl.a. kravle ind i et ægte månehabitat, som rumarkitekter fra tegnestuen SAGA Space Architects har testet i 60 dage i ekstrem kulde i Grønland. Dyk ned i de mange overvejelser, der er forbundet med et liv på Månen, og test om I ville kunne holde til at bo på Månen.

Leg med arkitektur derhjemme

DIY til børn

Vær kreativ med arkitektur derhjemme! Gå på opdagelse i vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som du kan lave hjemmefra. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Mere for børn i DAC Café

I DAC Café er der plads til både store og små gæster. Vores café på toppen af BLOX serverer lækre børnevenlige retter til rimelige priser. I DAC Café finder I også toilet med puslebord og den flotteste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

Slå jer løs på legepladsen udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.
×