Børn og familier

Foto: Kontraframe

Arkitektur er også for børn.

Hver weekend og i skoleferierne tilbyder vi åbne familieworkshops i Educatorium, hvor du kan bygge, tegne og hygge. Spis familievenlig mad i caféen eller få pulsen op på den udendørs legeplads. Godt at vide, når du besøger DAC med børn.

Der er gratis adgang for børn i følge med en voksen.

Oplev udstillingerne

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

Gå på ‘arkitekturjagt’ i So Danish!

Tag på ‘arkitekturjagt’ i udstillingen So Danish! og dyk ned i dansk arkitektur – fra vikingernes allerførste huse og helt ind i fremtiden. Du får et kort med syv poster i udstillingen udleveret i billetsalget, når du ankommer.

DAC Slide

Permanent installation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Leg med arkitektur derhjemme

DIY til børn

Vær kreativ med arkitektur derhjemme! Gå på opdagelse i vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som du kan lave hjemmefra. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Besøg DAC Café

Nyd udsigten fra vores tagterrasser

I vores café er der børnevenlige retter og plads til både store og små – og den smukkeste udsigt over byens tage. På toilettet finder du puslefaciliteter.

Slå jer løs på legepladsen udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.