Børn og familier

Arkitektur er også for børn. I DAC kan hele familien gå på opdagelse i arkitekturens fantastiske univers. Hver weekend og i skoleferierne tilbyder vi familieworkshops i Educatorium, hvor du kan bygge, tegne og hygge. Spis familievenlig mad i caféen eller få pulsen op på den udendørs legeplads. 

Der er gratis adgang for børn i følge med en voksen.
Godt at vide, når du besøger DAC med børn.

Oplev udstillingerne

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

Aware – arkitektur og sanser

Gå gennem finurlige rum, se dig selv gentaget i sjove spejle, og mærk, hvordan arkitekturen føles i Aware. Arkitektur er nemlig meget mere end bare bygninger, og i udstillingen kan du opleve, hvordan farver, lyde og former spiller en rolle.

DAC Slide

Permanent installation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Familieværksted

Spas med spejle

Kan du have spas med spejle og ka-do-lej-med-skop? Ja, vi laver nemlig kalejdoskoper og leger med spejle hver weekend i DACs familieværksted. Kig forbi og se verden forandre sig gennem smukke mønstre og mosaikker, når vi udforsker arkitekturens rumlighed og vender op og ned på tingene.

Læs mere om familieværksted

Leg med arkitektur derhjemme

DIY til børn

Vær kreativ med arkitektur derhjemme! Gå på opdagelse i vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som du kan lave hjemmefra. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Se alle vores DIY-guides her

Besøg DAC Café

Nyd udsigten fra vores tagterrasser

I vores café er der børnevenlige retter og plads til både store og små – og den smukkeste udsigt over byens tage. På toilettet finder du puslefaciliteter.

Slå jer løs på rutsjebanerne udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.