Børn og familier

Foto: Kontraframe

Børn gratis adgang

I følge med en voksen

Godt at vide, når du besøger DAC med børn

Arkitektur er også for børn! Hver weekend og i ferier tilbyder vi åbne familieworkshops i Educatorium, hvor du kan bygge, tegne og hygge. Spis familievenlig mad i caféen, prøv VR og få pulsen op på den udendørs legeplads.

Børn under 16 år skal følges med en voksen, når I besøger Dansk Arkitektur Center.

Vær opmærksom på børn under hele besøget – for deres sikkerhed og i respekt for andre gæsters oplevelse.

DAC er et udstillingscenter, og selvom vi har aktiviteter for børn, skal plads til fordybelse respekteres. Vis hensyn og undgå at løbe eller råbe i udstillingen.

Har du klapvogn eller barnevogn med, har vi elevatorer, der sørger for niveaufri adgang ind og rundt i bygningen.

Der er pusleborde på toiletterne i vores café.

Familieværksted

Familieværksted: Bynatur, plantetryk og frøbomber

Weekender kl. 11-16
Ferier & helligdage kl. 11-17

Skab plantetryk af byblomster og grønne gader med frøbomber. Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med kreative aktiviteter, der kobler sig på vores aktuelle udstilling Copenhagen in Common.

Leg LEGO® arkitekt – Byg fremtidens by

24. juni – 9. juli 2023 kl. 10-16

Hvordan ser fremtidens by ud? Skal der være rutsjebaner i stedet for veje? Plads til flere højhuse og grønne arealer? Eller skal vi bygge på vandet? Kom og giv dit bud, når du bygger fremtidens by som LEGO® arkitekt!

Oplev udstillingerne

So Danish!

★★★★★ Berlingske
★★★★★★ Kulturinformation
♥♥♥♥ Politiken

I 2023 åbner Dansk Arkitektur Centers første permanente udstilling om dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Gå på ‘arkitekturjagt’ i So Danish!

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

Tag på ‘arkitekturjagt’ i udstillingen So Danish! og dyk ned i dansk arkitektur – fra vikingernes allerførste huse og helt ind i fremtiden. Du får et kort med syv poster i udstillingen udleveret i billetsalget, når du ankommer.

Leg med arkitektur derhjemme

DIY til børn

Vær kreativ med arkitektur derhjemme! Gå på opdagelse i vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som du kan lave hjemmefra. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Mere for børn i DAC Café

I DAC Café er der plads til både store og små gæster. Vores café på toppen af BLOX serverer lækre børnevenlige retter til rimelige priser. I DAC Café finder I også toilet med puslebord og den flotteste udsigt over København fra flere store tagterrasser.

Slå jer løs på rutsjebanerne udenfor

Når I besøger DAC, er I altid velkomne til at tage et smut forbi legepladsen på siden af BLOX. Legepladsen er formet som en bakke med blandt andet trampoliner, rutsjebaner, net og en klatretunnel.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.
×