Udstillinger

Bag facaden

21. april – 3. oktober 2021

Du er i berøring med arkitektur hver eneste dag. Men er du bevidst om, at arkitekturen skaber rammerne for, hvordan du lever dit liv – og lever sammen med andre? Ofte kender vi facaden, men ikke historien bag.

Hello Denmark

8. juni 2020 – 29. august 2021

Vi hylder dansk arkitektur og design og går i kødet på det, der har gjort Danmark og København populært i hele verden: Det gode hverdagsliv.

SAS Royal Hotel

21. april – 24. oktober 2021

Verdens første designhotel kunne fejre sit 60-års jubilæum i 2020. SAS Royal Hotellet – nu Radisson Collection Royal Hotel – er en af Arne Jacobsens mest ikoniske bygninger.

Fang din by – en by for alle

18. juni – 7. oktober 2021

Fang din by er en fotokonkurrence, hvor du kan vise os din by, som du ser den. Sammen med fotografer og fotonørder fra hele landet, er du med til at vise, hvordan arkitekturen danner ramme for det liv, vi lever.

Understanding the Impact of Architecture

21. april – 28. november 2021

I litografiserien ‘Understanding the Impact of Architecture’ zoomer kunstneren John Kørner ind på arkitekturen og dens indflydelse og påvirkning.

Retningslinjer i forbindelse med corona

Permanente installationer

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Prøv en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Puzzle House

Gratis adgang i DAC Passage

Et hus, en stol, en hule og et stort puslespil, der kan blive præcis, som du vil have det.

Arkitekturbiennalen i Venedig

Con-nect-ed-ness

22. maj – 21. november 2021

Det danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2021 tager udgangspunkt i fænomenet vand og præsenterer den besøgende for et erfaringsrum, der udfordrer vores forhold til de omgivelser, der i hundredtusinder år har været vores hjem.

Kommende udstillinger

Bo bedre – bæredygtigt

18. november 2021 – 18. april 2022

Hvordan klemmer man en familie ned på under 40 m2? Hvordan lykkes vi med at bo mere bæredygtigt og grønt uden at det går ud over livskvaliteten? Hvordan kan arkitekturen påvirke danskerne til at bo bedre?

Cecilie Manz

16. september 2021 – 9. januar 2022

Cecilie Manz er en af Danmarks mest anerkendte designere. Men hvilke overvejelser ligger bag et færdigt design? Og hvordan griber hun processen an? Udstillingen giver et unikt indblik i arbejdsprocesserne fra de bundne opgaver til de eksperimenterende projekter skabt på ‘frihjul’.

A Space Saga

28. januar – 8. maj 2022

Hvad vil det sige at bygge et habitat til et andet sted end jorden? De mest basale ting på Jorden som luft, stabil temperatur, vand og mad er ikke tilgængelige, og må derfor indtænkes i udformningen af en månebase.

Alle udstillinger