Udstillinger

Kids’ City

7. februar – ultimo oktober 2020

Tag hele familien med til udstillingen Kids’ City og gå på opdagelse i et sanseligt univers med omvendte huse, kæmpe stole og cykelslanger. Oplev, hvordan god arkitektur kan gøre livet i byen både sundere og sjovere for alle.

Made in Denmark

Åben i weekender

Få højdepunkterne i dansk arkitekturs udvikling og indblik i, hvordan danske arkitekter skaber rammerne for vores liv.

Kommende udstillinger

Hello Denmark

8. juni – 1. november 2020

Vi hylder dansk arkitektur og design og går i kødet på det, der har gjort Danmark og København populært i hele verden: det gode hverdagsliv.

DAC Slide

Permanent installation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? I Dansk Arkitektur Center (DAC) kan du udfordre sanserne og tage en meget anderledes 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned fra Udstillingsforum til vores Design shop og Welcome-område. Foto: Jesper Værn Jensen

Syv meningsfulde boliger

8. juni 2020

I udstillingen, Meningsfulde boliger, kan du opleve syv helt anderledes bud på, hvordan vi kan bo billigere, gladere og mere meningsfuldt.

Fang din by

25. juni – 7. oktober 2020

Fang din by er en fotokonkurrence, hvor du kan vise os din by, som du ser den. Sammen med fotografer og fotonørder fra hele landet, er du med til at vise, hvordan arkitekturen danner ramme for det liv, vi lever, og den hverdag, som vi igen og igen gennemgår. Foto: ASTRIDKBH

Alle udstillinger