Udstillinger

Kids’ City

7. februar – 10. maj 2020

Tag hele familien med til udstillingen Kids’ City og gå på opdagelse i et sanseligt univers med omvendte huse, kæmpe stole og cykelslanger. Oplev, hvordan god arkitektur kan gøre livet i byen både sundere og sjovere for alle.

Re-think, Re-use, Re-duce

8. november 2019 – 3. maj 2020

Snedkernes Efterårsudstilling 2019 rykker ind i DACs Guldgalleri og viser stjerneeksempler på, hvordan vi designer møbler til en klimapresset fremtid.

We Dare You

Permanent VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i Virtual Reality.

Made in Denmark

Åben i weekender

Få højdepunkterne i dansk arkitekturs udvikling og indblik i, hvordan danske arkitekter skaber rammerne for vores liv.

Kommende udstillinger

Hello Denmark

5. juni – 1. november 2020

Vi hylder dansk arkitektur og design og går i kødet på det, der har gjort Danmark og København populært i hele verden: Vores veldesignede omgivelser, cykellivet og badevandet midt i byen. Mød ikonerne, myterne og sig hej til fremtiden.

Fang din by

6. juni – 29. september 2020

Fang din by er en fotokonkurrence, hvor du kan vise os din by, som du ser den. Sammen med fotografer og fotonørder fra hele landet, er du med til at vise, hvordan arkitekturen danner ramme for det liv, vi lever, og den hverdag, som vi igen og igen gennemgår.

Come Together

27. november 2020 –
11. april 2021

Træd ind i en nær fremtid af absolut bæredygtighed, ægte fællesskaber og oplev skønheden ved det gamle. Den danske tegnestue Vandkunsten har siden 1970erne båret fanen højt for fællesskabet og viser nu deres bud på, hvordan vi alle kan bo bedre.

Alle udstillinger