Udstillinger

Mennesker foran BLOX

Copenhagen in Common

★★★★★ Berlingske
♥♥♥♥ Politiken
★★★★★ Kulturinformation
5. maj – 22. oktober 2023

DACs store sommerudstilling handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Et rart sted at opholde sig. Et trygt sted at bevæge sig. I udstillingen Copenhagen in Common viser vi et bredt udsnit af de danske arkitekter, der tegner Danmark lige nu og i fremtiden.

So Danish!

★★★★★ Berlingske
★★★★★★ Kulturinformation
♥♥♥♥ Politiken

Oplev Dansk Arkitektur Centers første permanente udstilling om dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Byfortællinger

★★★★ Berlingske
21. april – 22. oktober 2023

Lyt og oplev byens fortællinger i selskab med forfatter og samfundsdebattør Knud Romer og tegnestuen WERK.

Kunstens pavilloner
– arkitektur og biodiversitet

15. marts – 22. oktober 2023

Oplev en udendørs udstilling af fire biodiverse og bæredygtige pavilloner og en sanse-have bygget af de lokale spejdere i samarbejde med TagTomat.

Drømmenes København

18. marts – 25. juni 2023
OBS miniudstilling med begrænsede åbningstider

“Drømmenes København” er en lystvandring gennem et København, der kunne have været, men som af mange forskellige grunde – økonomi, politik, protester, tøven, dumhed og alt derimellem – aldrig blev til noget. I nogle tilfælde var det godt og i nogle andre tilfælde en skam.

Flere oplevelser i DAC

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Copenhagen by Heart

Permanent udstilling

Udstillingen Copenhagen by Heart fortæller en kærlighedshistorie om København, der både rummer spirende forelskelser og knuste hjerter.

Kommende udstillinger

Sikke et spild

7. juni – 29. oktober 2023

Sikke et spild er en udstilling, der sætter fokus på at løse et af verdens mest komplekse problemer: Affald fra industrien og overproduktion af materialer.

Fang din by

9. juni – 18. oktober 2023

Fang din by er en fotokonkurrence, hvor du med kameraet eller mobilen i hånden fortolker din by, som du ser den lige nu. I år skærer vi ind til benet, når temaet er ’Uden filter’.

Mennesker foran BLOX

Aware

17. november 2023 – 1. april 2024

I november 2023 åbner udstillingen Aware i samarbejde med tegnestuen 3XN. Oplev arkitektur i 1:1 i en totalinstallation, der udforsker og udfordrer, hvad arkitektur gør.

Ude i verden

Arkitekturbiennale 2023 i Venedig

20. maj – 26. november 2023
Venedig, Italien

Under overskriften Coastal Imaginaries sætter det danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2023 fokus på naturbaserede designløsninger i kampen mod globale udfordringer som stigende havvand og stormflod.

Tidligere udstillinger

Alle
    ×