Udstillinger

Mennesker foran BLOX

Aware – arkitektur og sanser

★★★★★ Berlingske
★★★★ Kristeligt Dagblad
♥♥♥♥ Politiken
22. marts – 15. september 2024

Oplev arkitektoniske installationer, der udforsker, hvordan forskellige rumlige atmosfærer påvirker os og skaber følelsesmæssige reaktioner.

Læs mere om Aware

Virkelighedens natur

24. maj – 17. november 2024
OBS: Mindre fotoudstilling

Branddam. Depotlandskab. Kystsikring. Erstatningsnatur. Billedkunstner og arkitekt Christina Capetillo er optaget af det menneskeskabte landskab, som præger vores samtid. Oplev hendes pragmatiske og dog poetiske sort/hvide landskabsfotografier i udstillingen ’Virkelighedens natur’.

Læs mere om Virkelighedens natur

Mennesker foran BLOX

Flere oplevelser i DAC

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Læs mere om DAC Slide

OBS: Midlertidigt lukket

Bykortet

Luftfoto af København

Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Her kan du gå rundt på et gigantisk luftfoto af byen og få det totale overblik.

Læs mere om Bykortet

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Læs mere om We Dare You

Kommende udstillinger

Mennesker foran BLOX

Fang din by – En ny skønhed

6. juni – 1. oktober 2024

Fang din by er en fotokonkurrence og -udstilling, hvor deltagerne med kameraet eller mobilen i hånden fortolker byen, som den ser ud lige nu. I år inviterer vi til alle til at fange en ny og mere bæredygtig skønhed.

Læs mere om Fang din by

Et teenageværelse med leopardplettet sengetøj

Teenagedrømme

12. juni 2024 – 5. januar 2025

Udstillingen Teenagedrømme giver et bud på fremtiden for teenageværelset. Design til teenagere er nemlig design til en generation, hvis værdier kommer til at tegne vores fremtid. Oplev tre danske designere give hver deres bud på, hvordan vores tids udfordringer påvirker og ændrer teenageres behov og ønsker til deres private omgivelser.

Læs mere om Teenagedrømme

So Danish!

Danmarks nationale galleri for dansk arkitektur

Udstillingen er midlertidig lukket på grund af vandskade. 

Oplev Dansk Arkitektur Centers nationale galleri for dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Læs mere om So Danish!

Mennesker foran BLOX

Vand

7. oktober 2024 – 23. marts 2025

Udstillingen Vand viser, hvad det er for en virkelighed vi kigger ind i, når vandet kommer. Skal vi trække os væk fra kysten? Skal vi forskanse os eller skal vi leve med vandet?

Læs mere om Vand

Ude i verden

Arkitekturbiennale 2025 i Venedig

2025
Venedig, Italien

Arkitekt Søren Pihlmann er valgt som kurator for Den danske Pavillon til Arkitekturbiennalen i Venedig i 2025. Udstillingen i Den danske Pavillon skal svare på spørgsmålet: Kan vi bygge videre på verden uden at bygge nyt?

Læs mere om Biennalen i Venedig

Tidligere udstillinger

Alle