Udstillinger

Mennesker foran BLOX

Copenhagen in Common

★★★★★ Berlingske
♥♥♥♥ Politiken
★★★★★ Kulturinformation
5. maj 2023 – 25. februar 2024

Copenhagen in Common handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Et rart sted at opholde sig. Et trygt sted at bevæge sig. I udstillingen viser vi et bredt udsnit af de danske arkitekter, der tegner Danmark lige nu og i fremtiden.

Læs mere om Copenhagen in Common

So Danish!

★★★★★ Berlingske
★★★★★★ Kulturinformation
♥♥♥♥ Politiken
Danmarks nationale galleri for dansk arkitektur

Oplev Dansk Arkitektur Centers nationale galleri for dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Læs mere om So Danish!

Changing Our Footprint

17. november 2023 – 26. maj 2024

Hvordan lykkes vi med at skabe en bæredygtig omstilling af arkitekturen? Gå på opdagelse i fremtidens materialer og metoder, der kan være med til at bane vejen for et byggeri på planetens præmisser.

Læs mere om Changing Our Footprint

Mies van der Rohe Awards

Vises i Salen i weekender og på hverdage, hvor Salen ikke er optaget.

Dyk ned i en mindre fotoudstilling om visionær design og arkitektur, der beriger vores liv og byer. Oplev de inspirerende finalister og vindende værker, der har modtaget anerkendelse fra EUmies Awards 2022-juryen for deres innovative tilgang til moderne arkitektur.

Læs mere om Mies van der Rohe Awards

Flere oplevelser i DAC

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Læs mere om DAC Slide

Bykortet

Luftfoto af København

Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Her kan du gå rundt på et gigantisk luftfoto af byen og få det totale overblik.

Læs mere om Bykortet

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Læs mere om We Dare You

Arkitektur i børnehøjde

OBS! Mindre udstilling

Arkitekten og den gule kat er kommet til at sætte en masse fodspor i vores udstilling. Se om I kan finde mini-udstillingen ved at følge arkitektens fodspor, eller følg de gule poter på kattens tossede tur til udstillingen.

Læs mere om børneudstillingen

Kommende udstillinger

Mennesker foran BLOX

Aware – arkitektur og sanser

22. marts – 15. september 2024

Oplev arkitektoniske installationer, der udforsker, hvordan forskellige rumlige atmosfærer påvirker os og skaber følelsesmæssige reaktioner.

Læs mere om Aware

Mennesker foran BLOX

Vand

11. oktober 2024 – 23. marts 2025

Udstillingen Vand viser, hvad det er for en virkelighed vi kigger ind i, når vandet kommer. Skal vi trække os væk fra kysten? Skal vi forskanse os eller skal vi leve med vandet?

Læs mere om Vand

Ude i verden

Arkitekturbiennale 2025 i Venedig

2025
Venedig, Italien

Arkitekt Søren Pihlmann er valgt som kurator for Den danske Pavillon til Arkitekturbiennalen i Venedig i 2025. Udstillingen i Den danske Pavillon skal svare på spørgsmålet: Kan vi bygge videre på verden uden at bygge nyt?

Læs mere om Biennalen i Venedig

Tidligere udstillinger

Alle