Udstillinger

Hermès in the Making i København

15. – 24. oktober 2021

Hvordan skaber man bæredygtige designs, der kan gå i arv i generationer? Kom tæt på det ikoniske franske modehus Hermès, som flytter ind i DAC i efterårsferien.

Nålen i høstakken

17. september 2021 – 9. januar 2022
★★★★ Berlingske
♥♥♥♥♥ Politiken

Cecilie Manz er en af Danmarks mest anerkendte designere. Men hvilke overvejelser ligger bag et færdigt design? Og hvordan griber hun processen an? Udstillingen giver et unikt indblik i arbejdsprocesserne fra de bundne opgaver til de eksperimenterende projekter skabt på ‘frihjul’.

SAS Royal Hotel

21. april 2021 – 18. april 2022

Verdens første designhotel kunne fejre sit 60-års jubilæum i 2020. SAS Royal Hotellet – nu Radisson Collection Royal Hotel – er en af Arne Jacobsens mest ikoniske bygninger.

Retningslinjer i forbindelse med corona

Flere oplevelser i DAC

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Prøv en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Puzzle House

Gratis adgang i DAC Passage

Et hus, en stol, en hule og et stort puslespil, der kan blive præcis, som du vil have det.

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Copenhagen by Heart

Permanent udstilling

Udstillingen Copenhagen by Heart fortæller en kærlighedshistorie om København, der både rummer spirende forelskelser og knuste hjerter.

Design Lounge

Trappegalleriet

I DACs Design Lounge sætter vi fokus på arkitekturens mindste skala, når vi fortæller historien om dansk design.

Ude i verden

Con-nect-ed-ness

22. maj – 21. november 2021
Venedig, Italien

Det danske bidrag til Arkitekturbiennalen i Venedig 2021 tager udgangspunkt i fænomenet vand og præsenterer den besøgende for et erfaringsrum, der udfordrer vores forhold til de omgivelser, der i hundredtusinder år har været vores hjem.

Kommende udstillinger

Interspecies Assembly af
SUPERFLEX for ART 2030

28. oktober – 28. november 2021

Biodiversiteten er under pres, verdenshavene stiger, livet under havoverfladen er truet og vejret bliver mere og mere ekstremt. Oplev SUPERFLEX-kunstværket Interspecies Assembly for ART 2030 ved Dansk Arkitektur Center i BLOX.

Bo bedre bæredygtigt

20. november 2021 – 18. april 2022

Hvordan klemmer man en familie ned på under 40 m2? Hvordan lykkes vi med at bo mere bæredygtigt og grønt uden at det går ud over livskvaliteten? Hvordan kan arkitekturen påvirke danskerne til at bo bedre?

A Space Saga

28. januar – 8. maj 2022

Hvad vil det sige at bygge et habitat til et andet sted end jorden? De mest basale ting på Jorden som luft, stabil temperatur, vand og mad er ikke tilgængelige, og må derfor indtænkes i udformningen af en månebase.

Kvinder

13. maj – 18. september 2022

Glæd dig til hidtil ufortalte historier om kvinders rolle i arkitekturen, når vi viser udstillingen ’Kvinder’ i sommeren 2022.

Alle udstillinger

Alle