Udstillinger

BIG presents FORMGIVING

12. juni 2019 – 12. januar 2020
Udstillingsforum

Tag med de verdenskendte danske arkitekter BIG – Bjarke Ingels Group på en arkitekturrejse igennem tiden – fra Big Bang til Singularity.

Re-think, Re-use, Re-duce

8. november 2019 – 3. maj 2020

Snedkernes Efterårsudstilling 2019 rykker ind i DACs Guldgalleri og viser stjerneeksempler på, hvordan vi designer møbler til en klimapresset fremtid.

Dreyers Arkitektur Galleri

1. november 2019 – 16. februar 2020

Sammen med Dreyers Fond giver DAC scenen til tre talentfulde og toneangivende tegnestuer, der i hver sin udstilling viser deres visioner for fremtidens arkitektur.

We Dare You

Permanent VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i Virtual Reality.

Made in Denmark

Åben i weekender

Få højdepunkterne i dansk arkitekturs udvikling og indblik i, hvordan danske arkitekter skaber rammerne for vores liv.

Kommende udstillinger

Børneby

7. februar – 10. maj 2020

Gå på opdagelse i en helt særlig by med tårne, broer og pladser, som du kender og så alligevel ikke. Her bestemmer børnene. Du kan klatre, rutsje, gå ind i omvendte huse og selv bygge den by, du drømmer om.

Hello Denmark

5. juni – 1. november 2020

Vi hylder dansk arkitektur og design og går i kødet på det, der har gjort Danmark og København populært i hele verden: Vores veldesignede omgivelser, cykellivet og badevandet midt i byen. Mød ikonerne, myterne og sig hej til fremtiden.

Come Together

27. november 2020 – 11. april 2021

Træd ind i en nær fremtid af absolut bæredygtighed, ægte fællesskaber og oplev skønheden ved det gamle. Den danske tegnestue Vandkunsten har siden 1970erne båret fanen højt for fællesskabet og viser nu deres bud på, hvordan vi alle kan bo bedre.

Alle udstillinger