Morgen
DAC

MorgenDAC er for dig, der vil have et nuanceret indblik i debatten om byens udvikling og arkitektur. Vores gæster ved, hvad de snakker om, og du bliver klædt på til at snakke med om alt fra stigende boligpriser til overturisme, og hvordan vi skal bo i fremtiden.

Til hver udgave af MorgenDAC optages vores podcast Byen forfra. Det betyder, at du altid kan dykke ned i tidligere emner og lytte præcis, når det passer dig.

Værter

Anne Katrine Harders og Lars Fjendbo Møller er vores faste værter.

Anne Katrine er civilingeniør og ph.d. i bæredygtig byudvikling, og Lars er geograf, og optaget af alt det mellem husene. Sammen dissekerer de debatten, og er nysgerrige på dilemmaerne, det svære og det vigtige, når byer udvikles, og vores omgivelser forandrer sig.

Har du et forslag til et emne, du gerne vil have taget op til MorgenDAC, så skriv en mail til Anne Katrine eller Lars.

Mere MorgenDAC: Byen forfra

Fik du ikke det hele med? Lyt til podcasten Byen forfra med liveoptagelser fra alle tidligere MorgenDAC-events.

Podcasten ‘Byen forfra’ bliver optaget til MorgenDAC. Her tager vi de mest debatterede emner forfra for at forstå både det svære og det vigtige, når byer udvikles, og vores omgivelser forandrer sig. Det er relevant for dig uanset, om du arbejder med by og arkitektur eller ej, og her kan du blive klædt på til at snakke med om alle de emner, der betyder noget for dig og din by.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.