Q&A: Urban questions_Copenhagen answers

Den danske pavillon på d. 12. internationale arkitekturbiennale i Venedig viser med udstillingen ”Q&A: Urban Questions _ Copenhagen Answers” hvordan København med arkitektoniske løsninger søger at imødekomme de urbane udfordringer vi sammen med andre af verdens byer står overfor.

Med titlen “People meet in Architecture” og den japanske stjernearkitekt og Pritzker Prize vinder, Kazuyo Sejima, som første kvindelige direktør, er der store forventninger, når den 12. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig åbner for publikum den 29. august, 2010.
Den danske pavillon sætter fokus på København med udstillingen “Q&A: Urban Questions _ Copenhagen Answers” der viser hvordan byen med arkitektoniske løsninger søger at imødekomme de urbane udfordringer vi sammen med andre af verdens byer står overfor.

Det officielle danske bidrag til den 12. Internationale Arkitekturbiennale i Venedig er kurateret og produceret af Dansk Arkitektur Center og sponsoreret af Kulturministeriet, Realdania, Statens Kunstfond, By & Havn, Carlsberg og Copenhagen X.

Pressemeddelelse