DAC
Sprout

Har du spørgsmål til indhold eller idéer til arrangementer?

Sofie Rasmussen
Projektleder
Tlf.: 6169 9840 / mail: sra@dac.dk

DAC Sprout er arrangementer skræddersyet til studerende inden for byggeri, byudvikling, design og kultur – det vil sige alle dem, der i fremtiden skal skabe arkitekturen fra den mindste genstand til de helt store planer.

Med DAC Sprout forbinder vi studerende med branchen for at udfordre dét, der gør, at arkitekturen stadig er langt fra bæredygtig. Vi inviterer de virksomheder og organisationer, som tør at bryde med fasttømrede normer og strukturer for at finde nye veje og løsninger med absolut bæredygtighed som målet. Og vi inviterer jer som studerende til at blive en del af den forandring, diskutere nye løsninger og se mulighederne for jer selv i en branche i forandring. Det er dét, der er formålet med DAC Sprout.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan du som underviser kan få et skræddersyet arrangement til dine studerende. Læs også om arrangementer vi tidligere har holdt, og hvad oplægsholdere, der har været forbi, fortæller om deres arbejde. Du kan også læse om vores åbne arrangementer og om de andre fordele, du får, når du er med i DAC Sprout.

Det er gratis for studerende at deltage i DAC Sprout, men vi har et begrænset antal pladser.

Det kan du gøre for at være med i DAC Sprout

… som studerende

Studerer du bygningskonstruktør, landskabsarkitektur, byplanlægning, byudvikling, ingeniør, kulturformidling, arkitektur, urbane teknologier, eller noget ind i mellem? Så kan du og dine medstuderende komme ind i Dansk Arkitektur Center til et arrangement, som er designet til lige netop jer. Vi koordinerer med jeres undervisere, for at skabe det bedste arrangement.

Så tag fat i din underviser, hvis du vil, at dit hold skal have mulighed for at møde branchen og diskutere de løsninger, der rækker længere end dem, vi allerede kender. Vi lægger vægt på at lave et arrangement, der passer til lige der, hvor I er, og så vil vi selvfølgelig også gerne give jer en god oplevelse, når i besøger os i Dansk Arkitektur Center.

… som underviser

Er du underviser på en uddannelse, der udklækker fremtidens arkitekter, bygningsingeniører, landskabsarkitekter, byplanlæggere, kulturformidlere og alt det indimellem? Og vil du give dine studerende endnu mere dybde i undervisningen gennem et møde med praksis og den virkelighed, de skal være med til at forme på den anden side?

Så tag fat i os, så vi kan skabe et arrangement for dine studerende, der passer til netop der, hvor de er. Vi er selv med gennem hele arrangementet og sørger både for at tilrettelægge indholdet, afviklingen og alt det praktiske, der gør, at det bliver en god oplevelse.