Dreyers Arkitektur Galleri

Udstilling: 12. oktober – 30. december

I denne udstilling møder vi den næste bølge af dansk arkitektur – fortalt og formidlet af tre unge talentfulde arkitektvirksomheder.

I en serie af tre individuelle udstillinger møder vi tre nyopstartede arkitektvirksomheder; lenschow & pihlmann, Arcgency og Studio Fountainhead, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nyopstartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale.

Derudover har de også det til fælles, at de alle har arbejdet med transformation/renovering af ældre bygninger – en disciplin, der har vundet fornyet interesse i arkitektfaget de senere år.

Arcgency står bag den vellykkede transformering af Absalons Kirke til et kulturhus, lenschow & pihlmann er i gang med at forvandle en gammel gård i Jylland til studieboliger og Studio Fountainhead har stået for renoveringen af maleren Richard Winthers hus.

Med udstillingen får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der både er højt tempo og højt til loftet; og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nyopstartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem etprofessionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.

Dreyers Arkitektur Galleri er støttet af Dreyers Fond og udviklet i samarbejde med Dansk Arkitektur Center

Se andre udstillinger i samme række
Dreyers Arkitetur Galleri 2016

Studio Fountainhead

7. december – 30. december 2017
Om Studio Fountainhead →

Arcgency

9. november – 2. december 2017
Om Arcgency →

lenschow & pihlmann

12. oktober –  4. november 2017
Om lenschow & pihlmann →