Dreyers
Arkitektur
Galleri

Arcgency. Foto: Rasmus Hjortshøj

Udstillingsperiode

12. oktober - 30. december 2017

I denne udstilling møder vi den næste bølge af dansk arkitektur – fortalt og formidlet af tre unge talentfulde arkitektvirksomheder.

I en serie af tre individuelle udstillinger møder vi tre nyopstartede arkitektvirksomheder; lenschow & pihlmann, Arcgency og Studio Fountainhead, som alle har det til fælles, at de er en del af vækstlaget i dansk arkitektur og modtagere af Dreyers Fonds legat til styrkelse af nyopstartede arkitektvirksomheders forretningspotentiale.

Derudover har de også det til fælles, at de alle har arbejdet med transformation/renovering af ældre bygninger – en disciplin, der har vundet fornyet interesse i arkitektfaget de senere år.

Arcgency står bag den vellykkede transformering af Absalons Kirke til et kulturhus, lenschow & pihlmann er i gang med at forvandle en gammel gård i Jylland til studieboliger og Studio Fountainhead har stået for renoveringen af maleren Richard Winthers hus.

Med udstillingen får publikum et unikt kig ind i de tre arkitektvirksomheders hverdag og virkelighed, hvor der både er højt tempo og højt til loftet; og hvor kreativitet og forretningsforståelse går hånd i hånd.

Dreyers Arkitektur Galleri er en del af Dreyers Fonds særlige fokus på nyopstartede arkitektvirksomheder, og arkitektvirksomhederne, som udstiller i galleriet, har alle været igennem et professionaliserende workshopforløb for at styrke deres forretningspotentiale.