Familieværksted:
Spas med spejle

Familieværksted

Tidspunkt

Weekend: kl. 11-16
Helligdage: kl. 11-17

Pris

Det er gratis at deltage, når entréen er betalt.
Børn skal være i følgeskab med en voksen.

Værkstedet kræver ingen tilmelding.

 

Kan du have spas med spejle og ka-do-lej-med-skop? Ja, vi laver nemlig kalejdoskoper og leger med spejle hver weekend i DACs familieværksted.

Kig forbi og se verden forandre sig gennem smukke mønstre og mosaikker, når vi udforsker arkitekturens rumlighed og vender op og ned på tingene. Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med sjove og kreative aktiviteter, der kobler sig på vores udstilling Aware – arkitektur og sanser, hvor du mærker dine sanser og ser dig selv på nye måder.

Lav dit eget kalejdoskop

Oplev byen gennem dit helt eget kalejdoskop, som vender op og ned på rummet omkring dig. Du kan dekorere det lige, som du har lyst til, og du kan tage det med dig hjem, når du går herfra.

Skab spejlmosaikker sammen

Vær sammen om at danne sjove billeder med små spejle og forskellige farverige kvadrater, og fortryl dit eget spejlbillede. Billederne bliver på DAC, og hvis du kommer på besøg igen, kan du se, hvordan andre børn har bygget videre på din mosaik.

Der er aktiviteter for både store og små, og det er gratis at deltage, når entréen er betalt. Børn skal være i følgeskab med en voksen. Værkstedet kræver ingen tilmelding.