Oplev med alle sanser i Dansk Arkitektur Center

Sted

Dansk Arkitektur Center

Varighed

2 timer
Kan bookes til tidsrummet
kl. 14-18 (Fritidsklub)
og kl.15-20 (Juniorklub)

Klassetrin

Fritidsklub og Juniorklub via Åben Fritid, Københavns Kommune
Max 40 deltagere

Pris

3.500* DKK

Har du spørgsmål?

Luise J. Holm-Rathje
Undervisnings- og udviklingsansvarlig
Tlf.: 31545138 / mail: ljr@dac.dk

Arkitektur er også for børn! Som Fritidsklub eller Juniorklub kan I booke et besøg i Dansk Arkitektur Center, hvor vi sætter alle sanser i spil.  DACs unge værter guider klubben rundt i DAC og giver undervejs små øjenåbnere til, hvor stor en rolle arkitekturen spiller i vores hverdag.

Der vil være masser af oplevelser for alle sanser på jeres besøg i DAC: Tør I prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr jeres sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned – og fortsæt herefter i DACs vilde VR-installation, hvor I går planken ud fra et højhus.

Vi dykker også ned i DACs aktuelle udstilling og ser nærmere på de cases, der er særligt interessante for børn.

Turen rundt i DAC fortsætter ind i DACs Educatorium, hvor I kan se, mærke og lytte til arkitekturen. Her prøver I selv kræfter med at bygge og designe, når DACs vært giver en enkelt og sjov byggeopgave, som klubben i grupper konkurrerer om at løse.

Et besøg i DAC er for alle, der vil have en sjov oplevelse med arkitektur.

*Åben Fritid betaler 50% af forløbets samlede pris og Fritidscentret betaler dermed den resterende del på 1750 DKK. Åben Fritid er ansvarlig for opkrævning fra Fritidscentret og betaling af leverandør.