Arkitekturløbet 2022 – meget mere end et motionsløb 

Kontakt

Presseansvarlig Johanne Troelsgaard Toft
jott@dac.dk
+45 6142 1927

Dansk Arkitektur Center (DAC) inviterer i partnerskab med DGI Storkøbenhavn til Københavns smukkeste motionsløb for alle, der ønsker at se byens arkitektur på en ny måde.

Det er en unik oplevelse at løbe igennem Københavns gader og passager, haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – især når løberne ledes ad ruter, der normalt ikke er åbne for løbere. Er du samtidig arkitekturinteresseret, så er DAC’s årlige Arkitekturløb søndag den 8. maj et must.

Den nøje planlagte rute fører deltagerne gennem den københavnske arkitektur, og giver adgang til bygninger, der normalt er lukkede for offentligheden. Arkitekturløbet byder tilmed på en række nye arkitekturoplevelser i 2022 heriblandt Folketeateret, SMK, Medicinsk Museion og Nationalmuseet.

Løbet skydes i gang den 8. maj på Vester Voldgade, og efter løbet serveres kaffe og en let morgenmad foran Dansk Arkitektur Center i BLOX.

DAC’s Arkitekturløb er udviklet af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med DGI Storkøbenhavn.

Et oplevelsesløb for alle

Løbet er uden tidtagning, og inviterer både hurtigløbere og hyggemotionister til at være med. Deltagerne kan vælge imellem at gå 5 kilometer eller at løbe enten 5 eller 10 kilometer på ruter, der er lige inspirerende, uanset hvor hurtigt man løber eller går.

Løbet foregår den 8. maj kl. 9-12 med start ved Vester Voldgade og slutpunkt ved Dansk Arkitektur Center ved BLOX.

Billetpriser
Voksne: 295 kr.
Børn (0-17 år): 150 kr.

Der udbydes et begrænset antal billetter. Tilmeldingen lukker den 7. maj 2022. Billetter kan købes her.

Læs mere om DAC Arkitekturløb