DAC
Arkitekturløb

i partnerskab med DGI

DAC Arkitekturløb er et unikt oplevelsesløb, hvor du oplever Danmarks arkitektur på en helt ny måde.

Løb igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, gemte bygninger og storslåede museer – og få særlig adgang til bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

Løb arkitekturløb om vinteren

Hvert år i februar løber Copenhagen Light Festival af stablen. I samarbejde med festivalen arrangerer DAC og DGI et særligt arkitekturløb, som finder sted midt i vinterbyen, i København. Ruten kommer forbi en række af de mange lysværker, der lyser byen op under Copenhagen Light Festival. På ruten og kun denne aften vil du også kunne opleve værker, der er skabt særligt til DAC Arkitekturløb – Copenhagen Light Festival. Løb eller gå 7,5 km sammen i mørket. Når du kommer i mål, er der varm suppe og hygge på Bryghuspladsen. Der er præmie til de bedst ’oplyste’ løbere.

Foto: Christoffer Askmand og Kontraframe

Et anderledes motionsløb

Foto: Copenhagen Photo

Med DAC Arkitekturløb kommer du ud på en særligt tilrettelagt rute, der går igennem byens smukkeste bygninger og sjoveste passager; steder, der normalt ikke rimer på svedige motionister i tætsiddende lycra. Løbet er for alle, der har lyst til at opleve byens arkitektur på en helt ny måde – og i et tempo, der passer til dit temperament.

Løbet til alle os, der elsker byen

Udviklet af

DAC Arkitekturløb er udviklet af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med DGI Storkøbenhavn.