DAC
Arkitekturløb

i samarbejde med DGI

DAC Arkitekturløb er et unikt oplevelsesløb, hvor du ser Danmarks arkitektur på en helt ny måde. Løb igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, gemte bygninger og storslåede museer – og få særlig adgang til bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

København

Dato

2. maj 2021

Løbstyper

5 km gang
5 km løb
10 km løb

Obs! Ny løbsdato: 2. maj 2021

På grund af restriktionerne som følge af Covid-19 aflyser Dansk Arkitektur Center og DGI Storkøbenhavn – DAC Arkitekturløb 2020.

Vi er rigtig kede af, at vi må aflyse DAC Arkitekturløb 2020. Vi ved, at mange havde glædet sig til en fantastisk oplevelse – ligesom os. Med det nuværende forsamlingsforbud og restriktioner på de enkelte kulturinstitutioner er det desværre ikke muligt at gennemføre løbet med den nødvendige afstand mellem deltagerne. Så derfor aflyser vi.

DAC Arkitekturløb vender stærkt tilbage 2. maj 2021 – og vi glæder os!

Hvad betyder det for mig som deltager?

Som udgangspunkt flytter vi automatisk din tilmelding til næste års løb den 2. maj 2021.

Jeg kan ikke deltage næste år, hvad gør jeg?

Skulle du være forhindret i at deltage på den nye dato, kan du selvfølgelig få refunderet deltagergebyret (dette skal ske inden 1. september 2020).

Sådan får du dine penge igen

Du skal logge ind her og redigere din tilmelding, og ændre til distancen:
“Jeg kan ikke deltage i DAC Arkitekturløb 2021 Refusion af billetten”
Dette skal gøres inden 1/9-2020. Herefter logger du blot ud igen, og så vil du blive adviseret af Sportstiming, som vil gennemføre refunderingen af billetprisen. Bemærk at håndteringsgebyret på 20,- dkk ikke vil blive refunderet, og at der kan gå mellem 7-30 dage efter 1/9-2020, før pengene er retur på din konto.

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det.

Det er nemlig en helt speciel løbeoplevelse igennem københavnske bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Her er fokus på de fantastiske omgivelser, du kommer forbi på din vej. Omgivelser der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen.

Løbet skydes i gang ved pladsen foran BLOX, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC og DGI. Og skynd dig at købe billet: Der er begrænsede pladser og 2019 udgaven blev hurtigt udsolgt.

Praktisk

  • Du kan vælge mellem tre løbs-muligheder: 5 km gå, 5 km løb og 10 km løb fordelt på to forskellige ruter – uden tidtagning
  • Løbet starter og slutter ved pladsen foran BLOX i København
  • Du kan vælge om du vil have en T-shirt med i din deltagelse, eller fravælge hvis skabet derhjemme bugner af gamle løbe t-shirts.
  • Kort før løbsdagen, sender vi en email med praktiske detaljer om afhentning af startnumre og T-shirts.

Husk, at der ikke er tidtagning så du kan tage det stille og roligt inde på institutionerne, så både du og de andre deltagere får den bedst mulige løbeoplevelse. Vi glæder os til en hyggelig dag gennem København,

Foto: Copenhagen Photo

Et anderledes motionsløb

Vær med når starten går til en unik og anderledes løbeoplevelse. Med DAC Arkitekturløb kommer du ud på en særligt tilrettelagt rute, der går gennem byens smukkeste bygninger og sjoveste passager; steder der normalt ikke rimer på svedige motionister i tætsiddende lycra. Løbet er for alle der har lyst til at opleve byens arkitektur på en helt ny måde – og i et tempo der passer til dit temperament.