DAC
Arkitekturløb

i samarbejde med DGI

DAC Arkitekturløb er et unikt oplevelsesløb, hvor du ser Danmarks arkitektur på en helt ny måde. Løb igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, gemte bygninger og storslåede museer – og få særlig adgang til bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

Foto: Copenhagen Photo

Et anderledes motionsløb

Vær med når starten går til en unik og anderledes løbeoplevelse. Med DAC Arkitekturløb kommer du ud på en særligt tilrettelagt rute, der går gennem byens smukkeste bygninger og sjoveste passager; steder der normalt ikke rimer på svedige motionister i tætsiddende lycra. Løbet er for alle der har lyst til at opleve byens arkitektur på en helt ny måde – og i et tempo der passer til dit temperament.

Valentine’s Edition

Dato

14. februar 2020

Billettyper

 • Voksen 195 ,-
 • Klubmedlem 150,-
 • Familiebillet 425,- (Billetten omfatter 2 voksne og op 4 børn u. 12 år.)
 • Familiebillet Klub 300,-

Tag løbeskoene på og oplev fantastisk lyskunst igennem København på Valentine’s Day

DAC Arkitekturløb – Valentine’s Day edition er meget mere end et løb. Der er en 5-kilometer oplevelse af smuk lyskunst i de københavnske gader og over broer. Du kan vælge at gå eller løbe, og det er uden tidtagning.

DAC Arkitekturløb Valentine’s Day er en del af Copenhagen Light Festival. Festivalen, der varer i en måned, har kurateret lysværker over hele byen. På ruten vil du kunne opleve ekstra værker og lyssætning skabt specielt til arkitekturløbet. Du bliver selv en del af Lysfestivalen, idet vi udleverer lyskilder til dit tøj. Du kan også vælge at stille op i din egen lysudsmykning. Vi giver præmie til den flotteste udsmykning.

Når du kommer i mål på Bryghuspladsen midt i København, kan du glæde dig til varm suppe, drikkevarer og toner af DJ Katrine Ring.

Oplev det romantiske København, nyd lyset i mørket og vær med til at hylde kærligheden i løbesko.

Praktisk

Du kan vælge mellem at gå eller løbe 5 kilometer uden tidtagning

 • Start og mål ved BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K
 • Ankomst fra kl. 18. Løbet starter kl. 19. Ruten lukker kl. 21.
 • Mulighed for opbevaring af tasker ved BLOX
 • Kort før løbsdagen udsender vi e-mail med oplysninger om afhentning af startnumre

København

Dato

3. maj 2020

Løbstyper

5 km gang
5 km løb
10 km løb

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det.

Det er nemlig en helt speciel løbeoplevelse igennem københavnske bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Her er fokus på de fantastiske omgivelser, du kommer forbi på din vej. Omgivelser der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen.

Løbet skydes i gang ved pladsen foran BLOX, hvor du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC og DGI. Og skynd dig at købe billet: Der er begrænsede pladser og 2019 udgaven blev hurtigt udsolgt.

Praktisk

 • Du kan vælge mellem tre løbs-muligheder: 5 km gå, 5 km løb og 10 km løb fordelt på to forskellige ruter – uden tidtagning
 • Løbet starter og slutter ved pladsen foran BLOX i København
 • Du kan vælge om du vil have en T-shirt med i din deltagelse, eller fravælge hvis skabet derhjemme bugner af gamle løbe t-shirts.
 • Kort før løbsdagen, sender vi en email med praktiske detaljer om afhentning af startnumre og T-shirts.

Husk, at der ikke er tidtagning så du kan tage det stille og roligt inde på institutionerne, så både du og de andre deltagere får den bedst mulige løbeoplevelse. Vi glæder os til en hyggelig dag gennem København,