DAC
Arkitekturløb

i partnerskab med DGI

DAC Arkitekturløb er et unikt oplevelsesløb, hvor du ser Danmarks arkitektur på en helt ny måde. Løb igennem bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, gemte bygninger og storslåede museer – og få særlig adgang til bygninger, der til dagligt er lukket for offentligheden.

København

Dato

29. august 2021
kl. 9.00

Løbstyper

5 km gang
5 km løb
10 km løb

DAC Arkitekturløb er et motionsløb, men nok ikke helt som du kender det.

Det er nemlig en helt speciel løbeoplevelse igennem københavnske bygninger og passager, på stier og trapper, i haver og parker, historiske bygninger og smukke museer – uden tidtagning. Her er fokus på de fantastiske omgivelser, du kommer forbi på din vej. Omgivelser der er lige inspirerende, om du løber 5, 10 eller 15 kilometer i timen.

Løbet skydes i gang på Lille Langebro, hvorfra du og resten af feltet fortsætter ud på en 5 eller 10 km rute særligt udvalgt af DAC og DGI. DAC Arkitekturløb er i år en del af Kulturhavn Festival, og du vil derfor blive mødt af morgen-jazz på træbryggen ved Dansk Arkitektur Center og slutte løbsoplevelsen af med kaffe og en let morgenmad på Bryghuspladsen.

Praktisk

  • Eventområdet er på Bryghuspladsen ved Dansk Arkitektur Center
  • Du kan vælge mellem tre løbs-muligheder: 5 km gå, 5 km løb og 10 km løb fordelt på to forskellige ruter – uden tidtagning
  • Løbet skydes i gang på Lille Langebro
  • Du kan vælge om du vil have en T-shirt med i din deltagelse, eller fravælge hvis skabet derhjemme bugner af gamle løbe t-shirts.
  • Kort før løbsdagen, sender vi en email med praktiske detaljer om afhentning af startnumre og T-shirts.

Husk, at der ikke er tidtagning så du kan tage det stille og roligt inde på institutionerne, så både du og de andre deltagere får den bedst mulige løbeoplevelse. Vi glæder os til en hyggelig dag gennem København,

Foto: Copenhagen Photo

Et anderledes motionsløb

Vær med når starten går til en unik og anderledes løbeoplevelse. Med DAC Arkitekturløb kommer du ud på en særligt tilrettelagt rute, der går gennem byens smukkeste bygninger og sjoveste passager; steder der normalt ikke rimer på svedige motionister i tætsiddende lycra. Løbet er for alle der har lyst til at opleve byens arkitektur på en helt ny måde – og i et tempo der passer til dit temperament.

Ruterne

10 km

5 km

Udviklet af

DAC Arkitekturløb er udviklet af Dansk Arkitektur Center i partnerskab med DGI Storkøbenhavn.

I samarbejde med

Kulturkvarteret
Saysky