Det sker i vinterferien

Kontakt

Presseansvarlig Johanne Troelsgaard Toft
jott@dac.dk
+45 6142 1927

Februar er vinterferietid med fastelavn, og Dansk Arkitektur Center (DAC) er fuld af oplevelser med arkitektur for hele familien. Både i uge 7 og uge 8 inviterer DAC inden for til et stort program med aktiviteter.

Det er sidste chance for at opleve udstillingen Copenhagen in Common. Tag også børnene med i So Danish! og få en forståelse for, hvordan dansk arkitektur har udviklet sig fra vikingetiden helt frem til i dag. Har man børn med, kan man også være med til fastelavnsris-workshop eller LEGO-workshop i Salen.

Sidste chance: Copenhagen in Common

Udstilling frem til 25. februar

Vinterferien er ved at være sidste chance, hvis man vil nå at opleve Dansk Arkitektur Centers store udstilling Copenhagen in Common. Udstillingen handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. I udstillingen vises et bredt ud-snit af de danske arkitekter, der tegner København og Danmark lige nu og i fremtiden.

Changing Our Footprint

Udstilling frem til 26. maj

I vinterferien kan man også opleve udstillingen Changing Our Footprint. Hvordan lykkes vi med at skabe en bæredygtig omstilling af arkitekturen? Gå på opdagelse i fremtidens materialer og metoder, der kan være med til at bane vejen for et byggeri på planetens præmisser.

Aktiviteter for hele familien

Pynt dit fastelavnsris

10. – 12. februar Kl. 11-17
Educatorium
Kan man pynte et fastelavnsris med arkitektur? Det kan man i DAC, når der i uge 7 fejres fastelavn i Familieværkstedet. Det er helt op til en selv, om man vil pynte sit fastelavnsris med sin mosters hus, sit eget, eller en kendt bygning – Dansk Arkitektur Center står klar med alverdens materialer, bygningsskabeloner og limpistoler.

Leg LEGO® arkitekt – byg fremtidens by

10. – 18. februar Kl. 10-17
Salen
Er du fremtidens bygningsarkitekt? Eller har du en vildt god ide til et byrum, der giver fællesskab. Kom og vær med, når der bygges de helt gode ideer i LEGO® arkitektur.
Læs mere om leg LEGO® arkitekt

Plantetryk med vintergrønt og frøbomber

13. – 25. februar Kl. 11-17 i uge 7 Kl. 11-16 i uge 8
Kom ind i varmen, og kig forbi DACs Educatorium, hvor der skal leges med lys og mørke og laves helt særlige plantetryk af kirkegårdsgrønt. Tril også frøbomber, gem dem til foråret og spred grøn glæde i byen.

Nyd vinterferien i DAC Café: Lækre fastelavnsboller med citronskum

Smag DACs lækre fastelavnsboller, som serveres i DAC Café i vinterferien. I år er de lavet i sprød butterdej med mandelremonce, blommer og luftigt citronskum. Nyd en go’ kop kaffe eller te og spise frokost med spektakulær udsigt over København.

Se vinterferieprogrammet her

Både workshops og aktiviteter er gratis med adgang til DAC. Fastelavnsris kan købes i værkstedet til 20 kr.
Børn (0-17 år): Gratis
Studerende & unge (18-25): 60 kr.
Voksne: 115 kr.