‘Fang din corona by’ forlænges til 5. maj

Kontakt og yderligere information

 

Head of Marketing and Communications
Mia Heil Rasmussen
+45 4016 3332
mhr@dac.dk

 


Den populære fotokonkurrence Fang din by 2020 er blevet forlænget. Det betyder, at fotoentusiaster har lidt længere tid til at indkapsle det særlige ved hverdagen, og nu også den nye hverdag vi befinder os i. Magiske hverdagsfotos kan indsendes frem til 5. maj. Udstillingsåbningen er rykket til 25. juni og udstillingen løber til 7. oktober 2020.

Konkurrencen

I år er temaet for fotokonkurrencen hverdagsmagi. Og da hverdagen har ændret sig drastisk for de fleste af os, er der grobund for nogle særlige og helt nye fotos. Opstår der noget nyt og specielt i en hverdag, der er vendt helt på hovedet?

Vi inviterer nybegyndere og fotonørder fra hele landet til at indkapsle det helt særlige ved deres hverdag og herigennem vise, hvordan arkitekturen er med til at skabe rammen for livet både i hjemmet og ude i byens rum.

I juryens bedømmelsen af hvert billede vægtes det at:

  • Årets tema ‘hverdagsmagi’ tydeligt er indarbejdet
  • Der er interaktion mellem de fysiske rammer og mennesker
  • En spændende billedkomposition

Juryen består af stadsarkitekt Camilla van Deurs, programchef på Dansk Arkitektur Center Tanya Lindkvist, arkitekt og vært på DR Sonja Stockmarr, festivaldirektør på Copenhagen Photo Festival Maja Dyrehauge Gregersen samt fotograf og fotoambassadør for Canon Morten Nordstrøm.

Fotoudstillingen kan opleves på Bryghuspladsen, men får også liv andre steder som Københavns Hovedbanegård, Valby station mm.

Foto: Sean Bodin

Foto: Wilfred Gachau

Sådan deltager man

Læg dit billede på instagram med #DACfangdinby2020.
Eller send dit billede og kontaktoplysninger til fangdinby@dac.dk og skriv ”Fotokonkurrence Fang din by” i emnefeltet.

Konkurrencen er forlænget fra d. 5. marts til d. 5. maj 2020. Fotograferne bag de udvalgte fotos, der skal med på udstillingen, får direkte besked. Vinderne af 1., 2. og 3. præmien får også besked – men deres endelige placering afsløres først til den rykkede udstillingsåbning d. 25. juni med præmieoverrækkelse.

Den nye udstillingsperiode for billederne er fra 25. juni – 7. oktober 2020.

Klik her for mere information om konkurrencebetingelser, præmier og jurymedlemmer.

Fotokonkurrencen er støttet af Realdania og udviklet i samarbejde med Copenhagen Photo Festival.