Manmade environment i DAC

Så er det nu du skal gribe chancen og opleve det danske bidrag til den seneste Arkitekturbiennale i Venedig, når udstillingen ’Art of Many and The Right to Space’ vises i Dansk Arkitektur Center (DAC) d. 7. juli – 1. oktober.Motorvejslandskaber der indbyder til ophold, taghaver der renser luften for CO2 og nye attraktive områder, der inviterer til socialt samvær, leg og bevægelse. Dansk Arkitektur Center stiller skarpt på landskabsarkitekturens rolle i udviklingen af fremtidens bæredygtige byer og landskaber. Med udstillingen MANMADE ENVIRONMENT inviteres publikum på en visuel rejse mellem overraskende og inspirerende eksempler på designede landskaber i hele Norden.

 – EN UDSTILLING OM NY NORDISK LANDSKABSARKITEKTUR

12. feb. 2011 –  22. maj 2011 i Dansk Arkitektur Center, Strandgade 27B, 1401 K. 

For mange klinger ordet landskabsarkitektur af naturparker, slotshaver og anlæg, men et blik på de seneste års udvikling i byerne og på de traditionelle landskaber, bliver det tydeligt at landskabsarkitektur er meget andet – og meget mere end det.

Udstillingen MANMADE ENVIRONMENT præsenterer 26 forskellige projekter fra de nordiske lande, som viser landskabsarkitekturens rolle i udvikling af byerne, i rehabilitering af områder, der har mistet deres funktion, i udbygningen af ny infrastruktur og bevaring af naturlandskaber.

Udviklingen af MANMADE ENVIRONMENT er finansieret af Realdania, Oslo Arkitekturtriennale, Nordisk Ministerråd, Kulturkontakt Nord og Nordisk Kulturfond. Udstillingen i DAC er finansieret af Realdania.

fællesskaber.