Vinterferie-workshop for børn: Byg din egen fremtidsby

Pressemeddelelse

København
21. januar 2019

Kontakt

Pressefotos

Pressefotos må bruges frit i forbindelse med omtale af arrangementet med kreditering af Dansk Arkitektur Center Download pressefotos her.

I vinterferien byder Dansk Arkitektur Center (DAC) alle fantasifulde børn indenfor til Minecraft-workshops, hvor temaet i år er fremtidsbyer. Hver dag i hele vinterferien er der mulighed for at bygge, designe og opleve sin egen fremtidsby 1:1, når DAC forvandler sig til den vildeste tidsmaskine. Sammen med andre byggeglade børn bliver dit barn sendt på en tidsrejse ind i fremtiden. En fremtid, de helt selv har bygget!

Med de rigtige konstruktioner er der ingen grænser for, hvor kreativiteten bærer børnenes fremtidsbyer hen! Minecraft åbner op for et 3D-univers, som giver frie tøjler til at farve og forme de sejeste opfindelser og skabe et unikt digitalt univers. Bor man under vandet? Er biler skiftet ud med tidsportaler? Er jorden lavet af lava? Det er helt op til børnene at bestemme, når de i én stor, fælles LAN-verden slipper fantasien løs og prøver både muligheder og umuligheder af. Sammen skal børnene skabe den mest spektakulære arkitektur og drage ud på en tidsrejse, når de besøger fremtiden 1:1 i Virtual Reality.

En dag for hele familien

Gennem hele vinterferien afholdes to daglige workshops i DAC’s nye lokaler i BLOX. Børnene får selskab af søde og dygtige undervisere, der sørger for 3 timerssjov og lærerig bygge-hygge. Forældre er velkomne til at kigge over skulderen eller tage en velfortjent pause i DAC café og nyde udsigten over Københavns havn. En billet til workshoppen giver desuden både barn og ledsager adgang til DAC’s store vinterudstillinger, som man kan gå på opdagelse i både før, under og efter, børnene har skabt deres utopiske fremtidsimperier. Læs mere om udstillingerne Ove Arup and the Philosophy of Total Design og Jørn Utzon – Horisont lige her.

DAC inviterer pressen indenfor

DAC inviterer pressen indenfor alle dage, og der vil være mulighed for at dække vores workshops både til print, online, radio og tv. For en aftale: skriv eller ring til Louisa Dybdahl, PR Assistant, på ldyb@dac.dk eller tlf. 4059 9500.

Fakta om Byg din egen fremtidsby i Minecraft & Virtual Reality

Workshoppen foregår i Dansk Arkitektur Center i BLOX, Bryghuspladsen 10, 1473 København K.
Fra søndag den 10. februar til søndag den 17. februar i tidsrummet: 11:00-14:00 og 14:30-17:30.

Workshoppen anbefales til børn i aldersgruppen 6-10 år.
Billet (1 barn inkl. 1 voksen ledsager): 110 kr.
Billetten inkluderer fri adgang til DACs øvrige udstillinger for både barn og ledsager.
Find billetter og læs mere om workshoppen her