52 uger,
52 byer

Udstillingsperiode

11. maj 2018 - 10. juli 2016

Emne

Culture

Kurateret af

Udstillingen var kurateret og udlånt af Marta Herford og støttet af Realdania.

I foråret og henover sommeren 2016 viste DAC soloudstillingen ’52 Weeks, 52 Cities’ med fotografier af Iwan Baan. Udstillingen var kurateret af Marta Herford Museum i Tyskland og viste udvalgte fotografier i en kronologisk rejse fra by til by, fra traditionel arkitektur til hypermoderne bygningsværker.

Udstillingen tager gæsten med på en et-årig fotografisk rejse rundt over hele verden. Et af Iwan Baans kendetegn er hans fotografier har et fokus på forholdet mellem mennesker og arkitektur. Den hollandske arkitekturfotograf Iwan Baan er en af samtidens mest anerkendte arkitekturfotografer. Stjernearkitekter, såsom Rem Koolhaas, Herzog & de Meuron, Toyo Ito, Zaha Hadid og Sanaá, har alle brugt Iwan Baan som primær fotograf. Som ingen anden fotograf, har Iwan Baan (født 1975) påvirket vores nuværende opfattelse af meget varierede globale habitater.

I foråret og henover sommer 2016 viste DAC soloudstillingen ‘ 52 Weeks, 52 Cities’ med fotografier af Iwan Baan. Udstillingen var kurateret af Marta Herford Museum i Tyskland og viste udvalgte fotografier i en kronologisk rejse fra by til by, fra traditionel arkitektur til hypermoderne bygningsværker.