Det byggede Danmark

– Rammerne for vores liv

Foto af: Boligøkonomisk Videncenter og DesignI

Udstillingsperiode

11. maj - 2. juli 2017

Støttet af

Udstillingen var skabt i samarbejde med Boligøkonomisk Videncenter og støttet af Realdania

Køber ejere eller lejere flest bananer? Og vidste du, at du bruger 39 liter vand hver eneste dag alene til bad og toilet? Denne udstilling ‘Det byggede Danmark – rammerne for vores liv’ tog udgangspunkt i facts og menneskelige fortællinger om vores byggede omgivelser, og den store betydning de rammer vi har for vores hverdag.

Udstillingen ‘Det byggede Danmark – rammerne for vores liv’ tegnede et billede af boligsituationen og boligmassen i Danmark – kort sagt: hvordan bor vi? Gennem skildringer af rammerne for vores liv, fik gæsterne indblik i omgivelsers betydning i deres liv nu – men også i fremtiden.

I udstillingen ‘ Det byggede Danmark – rammerne for vores liv’ udfordrede Dansk Arkitektur Center sammen med Boligøkonomiske Videncenter det generelle billede af omfanget, værdien og historien bag det byggede Danmark. Gæsterne blev præsenteret for forskellige øjenåbnende facts i billeder og ord, som sætter højaktuelle udfordringer i spil om boligen netop nu. Udstillingen blev vist på Dansk Arkitektur Center i perioden 11. maj – 2. juli 2017.