3daysofdesign

Foto: Rasmus Hjortshøj

Udstilling og pop up-events

16. – 18. september 2021

Arkitektur og design udgør rammerne om vores liv. Fra den mindste detalje til den største planlægning. Men hvad sker der, når de to discipliner mødes? Som en del af årets store designevent, 3daysofdesign, sætter Dansk Arkitektur Center fokus på den bedste, danske formgivning – og viser hvad den kan, når den går på tværs af skalaerne.

Kom og vær med, når Dansk Arkitektur Center under designfestivalen 3daysofdesign fejrer mødet mellem design og arkitektur. Gennem udstillinger, pop up-events og guidede ture introducerer vi dig for de nyeste designtendenser og fortæller historien om den danske tradition for at tegne rum og objekt i sammenhæng.

Events

Besøg SAS hotellet med DAC

Få historien om og bag SAS hotellet. Vi begynder i DAC med en introduktion til udstillingen. Derefter fortsætter vi til fods til hotellet i Hammerichsgade. I lobbyen bliver vi taget i mod af en af hotellets ansatte, der vil tage os med bag facaden på hotellet i dag. Under 3daysofdesign kan du komme med på tur torsdag, fredag og lørdag.

Åbning af Cecilie Manz udstilling

16. september 2021, kl. 18.30 – 21.00
Gratis adgang

Vi inviterer alle designelskere til at dykke ned i en af Danmarks mest anerkendte designere Cecilie Manz’ kreative design proces. Kom og vær med til en festlig aften, når vi åbner udstillingen Nålen i høstakken. Vær blandt de første til at opleve Cecilie Manz’ designunivers og få et unikt indblik i hendes arbejdsproces, der som et møjsommeligt myrearbejde med omveje, overvejelser, tvivl og tanker er en intens kredsen hen mod det færdige produkt.

DAC Design Shop

Pop up-lounge

Gå på opdagelse i vores shop, hvor du finder de nyeste tendenser inden for design og arkitektur. Du kan også lære helt friske skud på den danske designhimmel at kende. Under 3daysofdesign inviterer DAC Design Shop til japansk pop up. Nyd et roligt øjeblik i loungen og smag den friskbryggede te fra Sing Tehus, når vi markerer dansk designs japanske forbindelser.

Designudstillinger

Nålen i høstakken

17. september 2021 – 9. januar 2022

Cecilie Manz er en af Danmarks mest anerkendte designere. Men hvilke overvejelser ligger bag et færdigt design? Og hvordan griber hun processen an? Udstillingen giver et unikt indblik i arbejdsprocesserne fra de bundne opgaver til de eksperimenterende projekter skabt på ‘frihjul’.

SAS Royal Hotel

21. april – 24. oktober 2021

Verdens første designhotel kunne fejre sit 60-års jubilæum i 2020. SAS Royal Hotellet – nu Radisson Collection Royal Hotel – er en af Arne Jacobsens mest ikoniske bygninger.

Puzzle House

Gratis adgang i DAC Passage

Et hus, en stol, en hule og et stort puslespil, der kan blive præcis, som du vil have det.

Vil du opleve mere design?

Mere end 105 events i København under 3daysofdesign

Er du lige så vild med bæredygtigt, dansk design som os? Vil du også gerne være opdateret på de nyeste produkt- og møbellanceringer, spændende talks og festlige events? Se hele programmet for 3daysofdesign her.

×