3daysofdesign

Foto: Rasmus Hjortshøj

Designfestival

7. – 9. juni 2023

Arkitektur og design udgør rammerne om vores liv. Fra den mindste detalje til den største planlægning. Som en del af årets store designevent, 3daysofdesign, sætter Dansk Arkitektur Center fokus på dansk formgivning på tværs af skalaer.

Kom og vær med, når Dansk Arkitektur Center i løbet af designfestivalen 3daysofdesign fejrer mødet mellem design og arkitektur. Under temaet ‘Where will we be witout you’ zoomer 3daysofdesign i år ind på, hvordan alle i designbranchen har brug for hinanden på tværs af designer, producent, forhandler og kunde.

Gennem udstillinger, pop up-events og guidede ture fortæller vi dig historien om den danske tradition for at tegne rum og objekt i sammenhæng. Oplev fx historien om Arne Jacobsens evne til at designe alt fra teske til bygning i gesamkunstwerket SAS Royal Hotel.

Det kan du opleve

What a waste

What a waste er en udstilling, der sætter fokus på at løse et af verdens mest komplekse problemer: Affald fra industrien og overproduktion af materialer. Udstillingen præsenterer løsninger skabt af virksomheder, der bruger overskudsmaterialer fra industrien i deres produkter i stedet for nyproducerede materialer.

Radikal formgivning

​Arkitekter arbejder med at formgive vores verden. Men nogle ideer og streger er mere radikale end andre. Oplev dansk formgivning i absolut særklasse fra internationalt anerkendte superarkitekter som Arne Jacobsen, Poul Henningsen m.fl. i vores permanente udstilling So Danish!

So Danish! udstilling om dansk arkitektur
So Danish! udstilling om dansk arkitektur

Vil du opleve mere design?

280 design-brands udstiller i København under 3daysofdesign

Er du lige så vild med bæredygtigt, dansk design som os? Vil du også gerne være opdateret på de nyeste produkt- og møbellanceringer, spændende talks og festlige events?

DAC Design Shop

Gå på opdagelse i vores shop

I DAC Design Shop finder du de nyeste tendenser inden for design og arkitektur. Du kan også lære helt friske skud på den danske designhimmel at kende.