Godt at vide for børnefamilier

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Dansk Arkitektur Center inviterer alle børn og unge til tankevækkende oplevelser, der inspirerer til at se på byer og arkitektur med nye øjne. Her har vi samlet en række gode råd til jeres besøg.

Adgang

Børn under 18 år kommer gratis ind i DAC. Vi beder om, at børn under 16 år bliver sammen med deres voksne ledsager under hele besøget. Med et DAC Klubkort kan I komme gratis ind hele året rundt.

Barnevogne

Barnevogne og klapvogne må medbringes i hele DAC. Der er elevator eller lift til alle etager. For at komme ned til hovedindgangen i niveau -2 skal I tage elevatoren til højre for trapperne.

Medbragt mad og babymad

Det er ikke muligt at spise medbragt mad i DAC. Vi henviser i stedet til bænkene rundt om BLOX. Undtagelsen er babymad, som jeres baby gerne må indtage i DAC Café.

DAC Café sælger børnevenlige retter.

Puslefaciliteter

Der er pusleborde på toiletterne i såvel DAC Café som ved garderoben i niveau -2. Vi beder om, at I pusler jeres baby der og ikke i udstillingen eller caféen.

Aktiviteter

Kig i kalenderen her på hjemmesiden for at finde DACs særlige børneaktiviteter i weekender og ferier. Kig rundt omkring i udstillingerne, hvor der altid er tænkt på børnene med særlig formidling.

DAC Slide er en af vores populære aktiviteter. Tænk på sikkerheden, og vis hensyn til andre gæster ved at begrænse løb og råb.

Aktiviteterne i DAC kan kun benyttes af børn, der er ledsaget af en voksen.

Vis hensyn

DAC er et hus med aktiviteter for alle. Hjælp gerne dine børn med at tage hensyn til de gæster, der gerne vil fordybe sig i udstillingerne eller nyde et måltid i DAC Café.