Julefester

Hold julefest med byens bedste udsigt

Hold julefesten eller årets julefrokost i spektakulære omgivelser midt i det juleklædte København, tæt på Metro Rådhuspladsen.

Hos os får I en unik udsigt og oplevelse af julestemningen i både byen og havnen, og får serveret lækker julemad, der er tilberedt med kærlighed og omtanke.

Vores køkkenchef tilbyder en kreativ fortolkning af julens klassikere i form af en buffet, samtidig med at vi bevarer respekten for de traditionelle retter, som vi alle elsker, f.eks. Ris á la mande.

Introduktion til de aktuelle udstillinger

Jeres arrangement kan kombineres med en introduktion og omvisning i vores aktuelle udstillinger inden festen starter.

fotokredit: Fidel Fernando

Julefest i Salen

Vil I feste hele aftenen (og natten) i magiske rammer, er det vores smukke Sal, I skal vælge. Den rummer op til 105 personer, og I får eksklusivt adgang til lokalet fra kl. 18.00 (torsdage fra kl. 21.00) til 24.00 eller 02.00.

Kuvertpris fra DKK 1.250 inkl. moms.

Aftenjulefrokost i DAC Café

Er det en aftenjulefrokost I ønsker, er det DAC Café, I skal vælge. Beliggende på toppen af BLOX med skøn udsigt, er den perfekte ramme for selskaber op til 90 personer, og kan være eksklusivt jeres fra kl. 18.00 (undtagen torsdag) til 22.00.

Kuvertpris fra DKK 995 inkl. moms.

Lun juleret i DAC Café

Skal du invitere en god forretningsforbindelse på julefrokost, eller er I et lille team eller afdeling, der vil nyde en god og uformel julefrokost mellem 11 og 15.30, så er det den juleinspirerede lune ret lavet med kærlighed og omtanke, I skal vælge.

Kuvertpris 225 kr. inkl. moms.