Konkurrence

Betingelser og vilkår for DACs konkurrence ved udfyldelse af feedback

Konkurrencen afvikles kontinuerligt. I løbet af hver måned findes en vinder af et Klubkort+1 til Dansk Arkitektur Center.

Vinderen trækkes vilkårligt blandt alle, der har udfyldt vores feedback-spørgeskemaet, enten på en iPad-stander i DAC eller via det link, der bliver sendt ud dagen efter besøgsdagen, hvis man har købt billetter online.

For at deltage kræver det, at man udfylder feltet med mailadresse til sidst i feedback-spørgeskemaet. Mailadressen benyttes udelukkende til at kontakte til vinderen.

Vinderen får direkte besked via mail og vil blive bedt om at oplyse DAC om navn og adresse, så præmien kan sendes til deres hjemmeadresse. Disse oplysningerne bliver alene brugt til at sende præmierne – DAC vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredje part. DAC benytter udelukkende deltagerinformationer til at kontakte vinderne og skiller sig af med deltagerinformationer, når konkurrencen er afsluttet. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

DAC er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier, som følge af snyd. DAC forbeholder sig retten til løbende at revidere regler og kan ændre reglerne, såfremt det skyndes nødvendigt. DAC er ikke ansvarlig for at gøre opmærksom på eventuelle fejl og mangler. DAC afholder alle præmieafgifter. Præmien kan ikke byttes til kontanter. Evt. Transport til og fra DAC er ikke inkluderet i præmien. Skulle en person, som følge af præmierne pådrage sig et skattemæssigt ansvar eller et ansvar i forbindelse med sociale ydelser, fraskriver DAC sig ethvert ansvar i den forbindelse. DAC forbeholder sig retten til at blokere/slette indhold og billeder, der krænker tredjemandsrettigheder, samt at stoppe konkurrencen uden varsel. Ved mistanke om snyd forbeholder DAC sig retten til at ekskludere brugere uden varsel. Ved at deltage i konkurrencen, accepterer du automatisk disse konkurrencebetingelser.

Læs mere om vores persondatapolitik.

Udbyder af konkurrencen
Dansk Arkitektur Center (DAC)
Bryghuspladsen 10
1473, København K
Mail: info@dac.dk