Copenhagen solutions

på Energy Europe

Foto af: Boligøkonomisk Videncenter og Design

Udstillingsperiode

23. maj - 25. maj 2013

Emne

Arkitekt

Copenhagen Solutions var en rejseudstilling, som viste Københavns målsætning om at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad i 2025. Udstillingen kunne ses i Bella Centeret.

Et partnerskab mellem Københavns Kommune, Dansk Arkitektur Center og Realdania viste en bred vifte af initiativer og projekter, som er med til at transformere København.

Hovedstaden er allerede godt på vej mod målet, hvilket vises i projekter, som vedrører genoplivning af gamle industriområder, udvikling af nye urbane områder med innovativ arkitektur, bæredygtig fjernvarme og et velintegreret transportsystem. Udstillingen stillede skarpt på hvordan vedvarende energi påvirker arkitekturen, og hvordan arkitektur kan bidrage til at nå de europæiske klimamål. 

Ved at demonstrere bæredygtige løsninger i København, skulle udstillingen fungere som en inspirationskilde for andre byer.

Energy Europe

‘Energy Europe’ er en international messe og konference, som giver et indblik i vedvarende energi med afsæt i de europæiske klimamål.

Messen omhandlede skandinaviske og østeuropæiske industrier, deres styrende organer samt behovet for handel med markeder indenfor vedvarende energi.

Formålet med at inddrage Copenhagen Solutions var at sætte fokus på konkrete bæredygtige løsninger.

‘Energy Europe’ fandt sted i Bella Centeret fra den 23. til den 25. maj 2013.