Copenhagen solutions

på IFHP-Konference

Udstillingsperiode

8. juni - 11. juni 2013

Copenhagen Solutions var en rejseudstilling, som viste Københavns målsætning om at blive verdens første CO2 neutrale hovedstad i 2025. Man kunne se udstillingen på University College London.

Et partnerskab mellem Københavns Kommune, Dansk Arkitektur Center og Realdania viste en bred vifte af initiativer og projekter, som er med til at transformere København.

Hovedstaden er allerede godt på vej mod målet, hvilket vises i projekter, som vedrører genoplivning af gamle industriområder, udvikling af nye urbane områder med innovativ arkitektur, bæredygtig fjernvarme og et velintegreret transportsystem.

Ved at demonstrere bæredygtige løsninger i København, skulle udstillingen fungere som en inspirationskilde for andre byer.

IFHP – International federation for housing and planning

IFHP-konferencen fandt sted i forbindelse med fejringen af organisationens 100 års jubilæum. Konferencen handlede om byernes fremtid med overskriften “A Tomorrow for Cities”.

Byer skal kunne tilpasse sig forandringer – både når det gælder miljøet og økonomiske spørgsmål. Det handler både om hvordan byerne er ledet af en given regering og hvordan de bliver planlagt byplanmæssigt.

Copenhagen Solutions’ opgave er at markere Københavns og Danmarks bæredygtige systemløsninger på byplanniveau.

Konferencen foregik på University College London fra den 8. juni – 11. juni 2013.