K7 – syv
dages kultur

K7: Gratis entré for unge mellem 18 og 27 år

Uge 37
11. – 17. september 2023

Er du mellem 18 og 27 år? Så kan du fra mandag d. 11. september til søndag d. 17. september 2023 få gratis adgang til Dansk Arkitektur Center samt en lang række museer i hele landet.

Download dit gratis K7-kort inden dit besøg og medbring billed-id.

Med dit K7-kort får du gratis adgang til museer og udstillingssteder over hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at troppe op på museet eller udstillingsstedet og medbringe det gratis, personlige K7-kort.

I hele uge 37 kan du som ung få gratis adgang til alle udstillinger i Dansk Arkitektur Center. Det sker i anledningen af kulturtilbuddet K7, der giver unge mellem 18 og 27 år gratis adgang til over 150 museer og udstillingssteder landet over. For at få adgang skal du downloade dit gratis K7-kort, der skal scannes ved indgang.

Læs mere om K7 og download dit gratis K7 kort her.

Det kan du opleve

Copenhagen in Common

Udstilling

I 2023 er København udnævnt som verdens Arkitekturhovedstad af UNESCO. I Danmark har vi en stærk tradition for at tænke i fællesskaber og borgerinddragelse i arkitekturen. Aktive, velformede byrum bliver udendørs dagligstuer og fungerer ofte som lim for en bydels sociale sammenhæng.

So Danish!

Udstilling

Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Byfortællinger

Udstilling

​I denne udstilling har WERK lagt arkitekturen i hænderne på Knud Romer, der sætter værkerne ind i en større sammenhæng og spørger os, hvorfor vi ikke vender bøtten på hovedet og indretter os, som vi egentlig gerne vil leve vores liv.