Udskoling

Undervisningsforløb til udskolingen er kendetegnet ved en høj grad af involvering. Eleverne inddrages aktivt i undervisningen og får sat mange af deres faglige og personlige kompetencer i spil. Der arbejdes med autentiske cases, så eleverne kan se en kobling mellem teori og praksis.

Praktisk information for skoleklasser

Godt at vide inden du besøger os.

Byvandring

Hvad er arkitektur?

Byvandringen her giver dine elever redskaber til at forstå den arkitektur de omgås hver dag og som er rammen om deres liv.

775 DKK

Forløb i Educatorium

Børn der tegner
Vores bæredygtige by

Med det tværfaglige undervisningsforløb “Vores bæredygtige by” opnår eleverne erfaring med at arbejde med Verdensmål 11, de får blik for mulige løsninger og en forståelse for egen handlemuligheder.

975 DKK

Forløb i udstillingen

Børn der tegner
So Danish! Dialogbaseret omvisning med øvelser

I den dialog baserede omvisning undersøger vi hvordan arkitekturen til alle tider har spillet en central rolle for vores dannelse, vores kulturforståelse og vores fælles fremtid.

775 DKK

På egen hånd

So Danish! udstilling om dansk arkitektur
Gå på opdagelse

Besøg vores udstillinger på egen hånd sammen med dine elever og få ny viden og inspirerende oplevelser med hjem.

Gratis for alle

Fang din by skolekonkurrence

Skal din klasse vinde årets store fotokonkurrence? Selfies, TikTok og Snapchat – at tage fotos med mobilen er en del af mange unges hverdag. I Fang din by får eleverne mulighed for at udtrykke sig gennem et medie, som de allerede er aktive brugere af. Det motiverer til at arbejde med centrale dele af danskfaget og fagene billedkunst samt håndværk og design.