De unge talenter

Udstillingsperiode

4. december - 14. december 2015

I 2015 er 42 børn og unge blevet forvandlet til spirende arkitekter på Dansk Arkitektur Centers ‘Arkitektur’- og ‘Minecraft’-hold. De unge var derfor klar med udstillingen ‘De Unge Talenter – Kan man gå til arkitektur?’. Udstillingen var fyldt med fantasifulde bud på, hvordan verden også kunne se ud.

Hvordan skaber vi gode mødesteder? Og hvordan kan vi skabe et nyt sæbebobbel område? Det var nogle af de spørgsmål, som Experimentarium gerne ville have Dansk Arkitektur Centers Gå til Arkitektur hold og Gå til Minecraft hold til at give deres bud på. Holdene var ude at besøge Experimentarium i deres midlertidige hus på Papirøen, og udstillingsholdet fra Experimentarium var forbi DAC for at fortælle om deres udfordringer, behov m.m.

Udstillingen

I udstillingen ‘ De unge talenter’ kunne du opleve de løsninger, som holdene var kommet op med samt mange andre af de løsninger på forskellige opgaver, som de har arbejdet med gennem det halve år. Udstillingen var for børn og forældre i alle højder (!), og den var lagt an på at være en sanselig oplevelse, hvor man måtte lægge sig ned eller kigge ind i en kasse for at opleve arkitekturmodeller og tegninger. ‘Gå til Minecraft’ holdet havde lavet en virtuel rundvisning med voice over, der præsenterede deres projekter.

Gå til Arkitektur

Gå til Arkitektur og Gå til Minecraft er Dansk Arkitektur Centers tilbud til børn og unge, der kan lide at tegne, bygge og bruge deres fantasi. Gennem 10 kursusgange bliver deltagerne udfordret i forskellige sjove opgaver af arkitekturuddannede formidlere. Der starter nye hold i februar og september.

Se andre udstillinger i samme række

Unge talenter 2017
Gå til arkitektur