Dreyers
Arkitektur
Galleri

Foto: Rasmus Hjortshøj

Udstillingsperiode

1. november 2019 - 16. februar 2020

Støttet af

Udstillingen er støttet af Dreyers Fond.

Sammen med Dreyers Fond giver DAC scenen til tre talentfulde og toneangivende tegnestuer, der i hver sin udstilling viser deres visioner for fremtidens arkitektur.

Vær med, når vi stiller skarpt på den næste bølge i dansk arkitektur. I Dreyers Arkitektur Galleri udstiller tre talentfulde arkitektvirksomheder sideløbende hver deres udstilling. Tilsammen viser de dansk arkitekturs sprudlende vækstlag og giver et helt særligt kig ind i arkitekternes hverdag, virkelighed og visioner for fremtiden.

De udvalgte arkitektvirksomheder i efteråret 2019 er Mette Lange Architects, Studio Elements i et samarbejde med Mikkel Christiansen fra Christiansen & Andersen og Rural Agentur.

 

Mette Lange Architects

Mette Lange skaber arkitektur inspireret af dens omgivelser. Derfor flytter tegnestuen ofte ud på stedet for at undersøge det. Glæd dig til at træde ind i en megastruktur, et nyt rum og et nyt perspektiv på BLOX, når Mette Lange udstiller i galleriet.

Rural Agentur

Rural Agentur sætter fokus på truende tendenser i samfundet, særligt fremtiden for landbrug og de landlige områder. Vær med, når Rural Agentur trækker landskabet ind i DAC og inviterer til refleksion og debat om den urbane tidsalder.
OBS: Rural Agenturs udstilling lukker d. 2. februar 2020.

Studio Elements x Christiansen & Andersen

Hvordan opstår rum? Studio Elements undersøger det helt fundamentale ved arkitektur. Byggeklodser, kompositioner, materialer. Sammen med en række podcasts af Christiansen & Andersen giver de dig indsigt i din egen mentale og fysiske oplevelse af rum.

Flere udstillinger i samme række

Dreyers Arkitektur Galleri 2018

Dreyers Arkitektur Galleri 2017

Dreyers Arkitektur Galleri 2016