K7 – syv
dages kultur

K7: Gratis entré for unge under 27 år

Uge 37
12. – 18. september 2022

Er du mellem 18 og 27 år? Så husk at du i hele uge 37 får gratis adgang til Dansk Arkitektur Center samt en lang række museer i hele landet. Husk at downloade dit gratis K7-kort inden dit besøg og medbring billed-id.

Hele uge 37 kan du som ung få gratis adgang til alle udstillinger i Dansk Arkitektur Center. Det sker i anledningen af kulturtilbuddet K7, der giver unge mellem 18 og 27 år gratis adgang til over 150 museer og udstillingssteder landet over. For at få adgang skal du downloade dit gratis K7-kort, der skal scannes ved indgang.

Er du den, der besøger flest museer i uge 37, kan du vinde syv årskort til dig og dine venner. Tag et billede eller en video på alle de museer, du besøger, og smid det på Instagram med hashtagget #7dageskultur og vælg museet, du er på, som lokation.

Læs mere om K7 og download dit gratis K7 kort her.

Golden Days

Oplev også vores spændede arrangementer i forbindelse med Golden Days, hvor vi stiller skarpt på kvinder i arkitekturen.

Det kan du opleve

Kvinder skaber rum

Forum

Oplev hidtil ufortalte historier om kvinders rolle i arkitekturen i udstillingen Kvinder skaber rum. Udstillingen former sig, som en række rum – eller værelser – hvor du bl.a. kan spille elektronisk musik og skrive digte på en gammeldags skrivemaskine.

A Space Saga

Guldgalleriet

Oplev udstillingen A Space Saga og bliv meget klogere på arkitektur til Månen. Hvad vil det sige at bygge et habitat til et andet sted end jorden? De mest basale ting på Jorden som luft, stabil temperatur, vand og mad er ikke tilgængelige, og må derfor indtænkes i udformningen af en månebase.​

Naturens Parti

Mini fotoudstilling i Salen

​Tag med på en rejse ud i et bæredygtigt fremtidsunivers skabt af den idédrevne tegnestue Open Platform.

×