Giv DAC
klubkort
i gave

Giv DAC klubkort i gave

Med et DAC Klubkort får du et helt år med inspirerende design- og arkitekturoplevelser og masser af fordele og rabatter.

Når du bestiller et klubkort til gave online, kan du skrive en personlig hilsen til din ven og du kan købe gaven indtil allersidste øjeblik. Vi sender det digitale kort og din personlige hilsen, den dato du ønsker.

Du kan også købe et gavekort på klubkort i DAC Design Shop. Så får du en flot kuvert, lige til at forære til din ven. Med et gavekort aktiverer din ven selv kortet, inden første besøg.

Læs mere om alle klubfordelene.

Køb online

Klubkort
315 DKK

Klubkort +1
415 DKK

Klubkort +4
715 DKK

Klubkort studerende
150 DKK

Køb i DAC Design Shop

Når du køber et klubkort i vores fysiske Design Shop, pakker vi gavebeviset i en flot kuvert. Lige til at forære til din ven. Klubkortet er først gyldigt, når modtageren vælger at aktivere det.

Udstillinger i 2024

Mennesker foran BLOX

Copenhagen in Common

5. maj 2023 – 25. februar 2024

Copenhagen in Common handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Et rart sted at opholde sig. Et trygt sted at bevæge sig. I udstillingen viser vi et bredt udsnit af de danske arkitekter, der tegner Danmark lige nu og i fremtiden.

So Danish!

Danmarks nationale galleri for dansk arkitektur

Oplev Dansk Arkitektur Centers nationale galleri for dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Changing Our Footprint

17. november 2023 – 3. marts 2024

Hvordan lykkes vi med at skabe en bæredygtig omstilling af arkitekturen? Gå på opdagelse i fremtidens materialer og metoder, der kan være med til at bane vejen for et byggeri på planetens præmisser.

Mennesker foran BLOX

Aware

22. marts – 15. september 2024

I marts 2024 åbner udstillingen Aware i samarbejde med tegnestuen 3XN. Oplev arkitektur i 1:1 i en totalinstallation, der udforsker og udfordrer, hvad arkitektur gør.

Mennesker foran BLOX

Vand

11. oktober 2024 – 23. marts 2025

Udstillingen Vand viser, hvad det er for en virkelighed vi kigger ind i, når vandet kommer. Skal vi trække os væk fra kysten? Skal vi forskanse os eller skal vi leve med vandet?

Faste klubfordele

Fri adgang til alle udstillinger året rundt

Som medlem af DAC Klub vil dørene i DAC altid være åbne for dig. 360 dage om året kan du derfor besøge os i BLOX.

Invitation til åbninger og særarrangementer

Som medlem af DAC Klub bliver du inviteret til eksklusive åbninger på alle vores udstillinger. Du får også invitationer til særarrangementer kun for klubmedlemmer. Du får invitationer via vores nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.

Fordele på udvalgte ture og events

Som klubmedlem deltager du altid gratis til AfterDAC. Log ind med din e-mail og book din billet. Du gå også med på vores guidede ture til klubpris.

10% rabat i design shop og 20% på parkering

10% rabat i DAC Design Shop

I vores design shop kan du købe alt fra bøger og magasiner til illustrationer og innovativt design. I shoppen får du 10% rabat, når du viser dit årskort.

20% rabat på parkering i BLOX

Du kan mod betaling parkere i BLOX’ fuldautomatiske parkeringsanlæg – og som medlem af DAC Klub får du 20% , når du besøger DAC. Få en rabatkode i Welcome i forbindelse med dit besøg i udstillingen.

Der er indkørsel fra Vester Voldgade. Læs mere om parkeringsanlægget her.

10% rabat i caféen og gratis kaffe

Som klubmedlem kan du nyde en kop gratis filterkaffe eller the, når du besøger os. Du får 10% rabat på din regning for lige så mange gæster som dit klubkort gælder. I hverdagene kan du spise frokost til klubpris og i weekenderne får du rabat på buffet.

Fordele hos andre kulturinstitutioner

Kunsten

14% på entré til Kunsten i Aalborg for dig og en gæst.

M/S Museet for Søfart

20% på entré til Museet for Søfart i Helsingør samt 10 % i deres butik.

Utzon Center

25% på entré til Utzon Center i Aalborg for dig og en gæst.

ARoS

20% på entré til ARoS for dig og en gæst i juli og august.