Det sker i
vinterferien

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Februar er vinterferietid med fastelavn, og DAC er fuld af oplevelser med arkitektur for hele familien.

Både i uge 7 og uge 8 har vi et stort program med aktiviteter. Det er sidste chance for at opleve udstillingen Copenhagen in Common. Tag også børnene med i So Danish! og få en forståelse for, hvordan dansk arkitektur har udviklet sig fra vikingetiden helt frem til i dag. Har I børn med kan I være med til fastelavnsris-workshop, plantetryk eller LEGO workshop i Salen.

Aktiviteter for hele familien

Plantetryk med vintergrønt

19. – 25. februar

Kom ind i varmen og kig forbi DACs Educatorium, hvor vi leger med lys og mørke og laver helt særlige plantetryk af kirkegårdsgrønt. 

Læs mere om plantetryk

DIY til børn

Leg med arkitektur derhjemme

Her på siden kan I finde guides til nogle af vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som man kan lave derhjemme. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Se alle vores DIY-guides til børn

Oplev udstillingerne

Sidste chance: Copenhagen in Common

Udstilling frem til 25. februar

Vinterferien er ved at være sidste chance, hvis du vil nå at opleve vores store udstilling Copenhagen in Common. Udstillingen handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. I udstillingen viser vi et bredt udsnit af de danske arkitekter, der tegner Danmark lige nu og i fremtiden.

Oplev vores udstilling om København

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

So Danish!

Danmarks nationale galleri for dansk arkitektur

Oplev Dansk Arkitektur Centers nationale galleri for dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag, og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Se vores galleri for dansk arkitektur

Changing Our Footprint

Udstilling frem til 26. maj

I vinterferien kan du også opleve udstillingen Changing Our Footprint. Hvordan lykkes vi med at skabe en bæredygtig omstilling af arkitekturen? Gå på opdagelse i fremtidens materialer og metoder, der kan være med til at bane vejen for et byggeri på planetens præmisser.

Se udstillingen Changing Our Footprint

Flere oplevelser i DAC

Bykortet

Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Her kan du gå rundt på et gigantisk luftfoto af byen og få det totale overblik. Og samtidig giver det følelsen af at være en kæmpe, der tramper rundt – højt over byen.

Udforsk Bykortet

Rutsj i DAC Slide

Prøv Københavns vildeste kunstinstallation DAC Slide. Tag en 40 meter lang rutsjetur igennem bygningen, og mærk suset i maven, mens arkitekturen passerer i høj fart.

Prøv DAC Slide

Design Shop og Café

Et univers af design og arkitektur

​Gå på jagt efter en hyggelig ferieaktivitet eller lidt ekstra luksus i DAC Design Shop. Her finder du alt lige fra farverigt udklædningstøj, LEGO® og tegnegrej til keramik, kort og smykker i nyt dansk design. Shoppen er blevet udvidet med næsten 100 inspirerende kvadratmeter, så her er noget for alle, der har lyst til lidt ekstra feriehygge.

Besøg DAC Design Shop

Oplev byen

Guidede ture hver søndag kl. 11

Prøv legepladsen foran BLOX, eller begiv dig ud på en af DAC’s guidede ture ude i byen. Prøv for eksempel Carlsberg Byen: Fra Bryggeri til by – og bliv klogere på, hvad der former et af Københavns nye boligkvarterer. Du kan også glæde familie og venner med en privat gruppetur.

Læs mere om DACs guidede ture

DAC app: Copenhagen Architecture Guide

Du kan også gå på opdagelse på egen hånd i vinterbyen. Find inspiration i vores app og læs blandt andet om bygninger som alsidige CopenHill, hvor du kan stå på ski, transformerede Villa Copenhagen, der tilbyder en luksuriøs overnatning og helårshaven Operaparken, der giver et grønt pust midt i alt det grå.

Download app’en Copenhagen Architecture Guide