Sommer
i DAC

Åbningstider

Man-Søn: 10-18
Torsdag: 10-21

Holder du sommerferie i Danmark? Så kom ind og mærk arkitekturen, hvor vi har oplevelser til hele familien.

Dansk Arkitektur Center inviterer alle til en sjov sommer med masser af vilde arkitekturoplevelser. Mærk for eksempel, hvordan arkitekturen kan påvirke vores sanser i udstillingen, Aware. Og har I børn med, kan I besøge vores sommerferieværksted Spas med spejle, hvor I kan udfordre jeres sanser, lave smukke kalejdoskoper og andre sjove aktiviteter med spejle.

Familieværksted

Spas med spejle

Hver weekend og fra 6. – 21. juli

Kig forbi vores sommerferieværksted til spejlhygge og se verden forandre sig gennem smukke mønstre og mosaikker, når vi udforsker arkitekturens rumlighed og vender op og ned på tingene. Kom ind i familieværkstedet i Educatorium, hvor DACs værter hjælper jer i gang med sjove og kreative aktiviteter, der kobler sig på vores udstilling Aware – arkitektur og sanser, hvor du mærker dine sanser og ser dig selv på nye måder.

Udstillinger

Aware – arkitektur og sanser

22. marts ​– 15. september 2024

Kom og oplev vores sansende udstilling Aware. I udstillingen kan du mærke, hvordan arkitektur kan vække ærefrygt, skabe spænding, ophold og eftertanke. Udstillingen inviterer dig nemlig til at udforske, hvordan vi skaber og oplever arkitekturens rum og æstetik.

Læs mere om Aware

Mennesker foran BLOX

Virkelighedens natur

24. maj – 17. november 2024

Branddam. Depotlandskab. Kystsikring. Erstatningsnatur. Billedkunstner og arkitekt Christina Capetillo er optaget af det menneskeskabte landskab, som præger vores samtid. Oplev hendes pragmatiske og dog poetiske sort/hvide landskabsfotografier i udstillingen ’Virkelighedens natur’.

Læs mere om Virkelighedens natur

Mennesker foran BLOX

Fang din by – En ny skønhed

6. juni – 1. oktober 2024

Fang din by er en fotokonkurrence og -udstilling, hvor deltagerne med kameraet eller mobilen i hånden fortolker byen, som den ser ud lige nu. I år inviterer vi til alle til at fange en ny og mere bæredygtig skønhed.

Læs mere om Fang din by

Et teenageværelse med leopardplettet sengetøj

Teenagedrømme

12. juni 2024 – 5. januar 2025

Udstillingen Teenagedrømme giver et bud på fremtiden for teenageværelset. Design til teenagere er nemlig design til en generation, hvis værdier kommer til at tegne vores fremtid. Oplev tre danske designere give hver deres bud på, hvordan vores tids udfordringer påvirker og ændrer teenageres behov og ønsker til deres private omgivelser.

Læs mere om Teenagedrømme

Flere oplevelser i DAC

DAC Slide

Permanent kunstinstallation

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Udfordr dine sanser med en 40 meter lang rutsjetur hele fire etager ned.

Læs mere om DAC Slide

Bykortet

Luftfoto af København

Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Her kan du gå rundt på et gigantisk luftfoto af byen og få det totale overblik.

Læs mere om Bykortet

We Dare You

VR-installation

Tør du gå planken ud? Vi udfordrer dig til en ud-af-bygningen-oplevelse i VR.

Læs mere om We Dare You

Oplev byen

Guidede ture hver søndag kl. 11

Begiv dig ud på en af DAC’s guidede ture ude i byen. Prøv for eksempel turen Nordvest: Urban mangfoldighed – og bliv klogere på en bydel i forandring, eller tag med på Kalvebod Brygge: Byens hemmelige highline. Du kan også glæde familie og venner med en privat gruppetur.

Læs mere om DACs guidede ture

DAC app: Copenhagen Architecture Guide

Du kan også gå på opdagelse på egen hånd i byen. Find inspiration i vores app og læs blandt andet om transformerede Åben Bryggeri, hvor du kan få en øl i solen, kompakte IKEA København, hvis grønne tag du kan besøge, og luksuriøse Audo House, hvorfra du kan gå en tur i det hastigt voksende Nordhavn.

Download app’en Copenhagen Architecture Guide

DIY til børn

Leg med arkitektur derhjemme

Her på siden kan I finde guides til nogle af vores mange tegne- og byggeaktiviteter, som man kan lave derhjemme. Find opskriften på frøbomber, der kan bombe byen grøn, farvelæg København eller design dit eget drømmeværelse. Det er bare at gå i gang!

Se alle vores DIY-guides til børn

Design Shop og Café

Tre fastelavnsboller med hvid skum

DAC Café

Glæd dig over det danske sommervejr med en lækker kage i vores café. Her kan du også nyde en kop kaffe eller en cocktail på en af vores tagterrasser med spektakulær udsigt til Københavns havn.

Besøg DAC Café

Et univers af design og arkitektur

Kom i sommerferiestemning i DAC Design Shop med luksuriøst og lækkert design. Her finder du alt lige fra farverigt udklædningstøj, LEGO® og tegnegrej til keramik, plakater og smykker i nyt dansk design. Vi har også et væld at spændende bøger om design og arkitektur. Og hvis solen skinner, kan du nyde en is udenfor i sommervejret.

Besøg DAC Design Shop