Sommer
i DAC

Holder du sommerferie i Danmark? Så kom ind og mærk arkitekturen i Dansk Arkitektur Center, hvor vi har oplevelser til hele familien.

Dansk Arkitektur Center inviterer alle til en sjov sommer i DAC med masser af vilde arkitekturoplevelser. Har du nogensinde rutsjet gennem en bygning? Prøv DAC Slide, gå planken ud i VR, og mærk suset i mødet med ny arkitektur!

Over hele sommeren inviterer vi til kreative værksteder og oplevelser for hele familien. Leg LEGO® Arkitekt i Familieværkstedet Educatorium, oplev DACs udstilling Copenhagen in Common, eller gå på Arkitektur-jagt i vores permanente udstilling So Danish!. Du kan også tage ud i byen på en af vores guidede ture og opleve arkitekturen helt tæt på.

På Bryghuspladsen kan du få pulsen op på den store udendørs legeplads, eller tage en pause med skøn sommermad på en af caféens tagterrasser med spektakulær udsigt over havnen. Der er masser af sjove aktiviteter for børn, der gør et besøg i DAC til et besøg for hele familien.

Gå på opdagelse

Oplevelser i DAC

Tør du prøve Københavns hurtigste og vildeste kunstinstallation? Eller at gå planken ud i VR-installationen We Dare You? Start din udforskning af Københavns arkitektur på gulvet lige under BLOX. Over hele sommeren inviterer DAC til kreative værksteder og oplevelser for hele familien.

Copenhagen in Common

Forum

DACs store sommerudstilling handler om det, vi har tilfælles – nemlig arkitekturen. For den er rammen om vores liv. Et godt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Et rart sted at opholde sig. Et trygt sted at bevæge sig. I udstillingen Copenhagen in Common viser vi et bredt udsnit af de danske arkitekter, der tegner Danmark lige nu og i fremtiden.

So Danish! udstilling om dansk arkitektur

So Danish!

Guldgalleriet

Oplev Dansk Arkitektur Centers første permanente udstilling om dansk arkitektur. Udstillingen udfolder historien om dansk arkitektur fra Vikingetiden til i dag og giver dig mulighed for at rejse ind i arkitekturen og forstå, hvor helt central den er for vores demokratiske samfund.

Nyd udsigten fra DAC Café

Uanset om du besøger DAC Café for maden, kaffen eller en kold is, får du et spektakulært udsyn over København fra vores store tagterrasser. Vi har også børnevenlige retter, aktivitetsbord for børn og pusleborde til de mindste.

Oplev byen med DAC

Nordhavn: Silo, solskin og Sundkaj

Nordhavn er byens nye kvarter med smukke transformationer af siloer, bæredygtige løsninger, havnebad og metro til døren. Et helt nyt bykvarter tager form. Tag med os ud og følg udviklingen.

6. august 2023

Arkitekturhovedstad: På sporet af dansk arkitektur

På turen bliver vi kloge på højskolebevægelsen, velfærdssamfundet, designikoner, Københavns byudvikling, fattigfirserne, byrum, og de nyeste boligbyggerier. Alt det, der har gjort København til, det den er i dag.

13. august 2023

Havnetur i Københavns Havn

Havneturen i Københavns Havn tager dig med forbi byens nye arkitektur – set fra vandsiden. Læn dig tilbage i sædet og bliv opdateret på den nyeste udvikling.

30. juli 2023

Byens bedste udsigter

7 unikke kig over Arkitektur-hovedstaden

Konditaget Lüders i Nordhavn byder på fantastisk udsigt over byens tage.

Foto: Rasmus Hjortshøj

Københavns skyline er præget af alt fra historiske, irgrønne spir til moderne byggerier – og heldigvis byder byen på fantastiske udsigtspunkter. Fra både kendte og knap så kendte steder tilbyder byen panoramaer, der kan tage vejret fra enhver. Gå på opdagelse i vores liste over de syv bedste steder at se København fra oven. 

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.

Udforsk byen

Hvor godt kender du egentlig København? De skjulte fortællinger og sjove detaljer? Med vores gratis app kan du udforske byen på egen hånd.